Wat kost een uitbouw?

Ontdek de mogelijkheden van een uitbouw voor jouw huis! Met Bouwbedrijf Reus kun je rekenen op vakmanschap, kwaliteit en transparantie. Ontvang nu een prijsindicatie voor jouw uitbouw en geef jouw woning de extra ruimte waar je altijd van gedroomd hebt.

,

Vul breedte in

Hoe breed mag uw uitbouw worden?
*

Vul diepte in

Hoe diep mag uw uitbouw worden?

Uw prijs verschijnt

Een indicatie van de prijs komt direct in beeld

Uw prijs indicatie van een aanbouw

Erika Pietersz
Erika Pietersz
4. November, 2023.
Mooie kunststof boeidelen rondom de aanbouw. Bouwbedrijf Reus denkt mee in oplossingen, heel fijn en het heeft prachtig uitgepakt Voor de volgende klus gaan we zeker weer naar Bouwbedrijf Reus!
Roy en Saskia H&H
Roy en Saskia H&H
16. Oktober, 2023.
Zeer fijne mensen, die verstand hebben van wat zij doen. Wanneer er twijfel is over een product wordt er eerst goed onderzoek gedaan. Er werd mooi werk geleverd, netjes en goed. Er wordt met goede onderaannemers gewerkt die allemaal zeer betrokken zijn met de firma. Ook de laagdrempeligheid bij vragen en/of opmerkingen hebben wij als zeer positief ervaren. Kortom, wij zijn zeer tevreden.
antoon van lanen
antoon van lanen
13. Oktober, 2023.
Offerte gevraagd bij Fa Reus voor vervanging grootste gedeelte van onze houten kozijnen. Na telefonisch contact direct bezoek gehad van de heer Reus en later offerte ontvangen. Werkzaamheden zijn in 2 keer uitgevoerd en we zijn zeer tevreden met het resultaat de gezelligheid en het nette werken van de mannen. Ondanks extra opbouwen van steigers gewoon de offerteprijs betaald. Goed gedaan fa Reus
EnZo84PL
EnZo84PL
21. Augustus, 2023.
Niek en zijn collega's hebben de uitbouw bij ons gedaan. Alles was netjes en professioneel gedaan. De mannen zijn heel vriendelijk en houden goed contact met jou door de hele process. Ik kan Bouwbedrijf Reus volledig aanraden. Daniel
P Leeuwen
P Leeuwen
18. Juli, 2023.
Bouwbedrijf Reus heeft tijdens ons dakrenovatie nieuwe bovengevels en een strakke dakkapel gerealiseerd. Ze hebben de oude gevels vanaf de eerste verdieping afgebroken en deze opnieuw opgebouwd van hout. Met erg knap resultaat. Daarnaast hebben ze een keurige dakkapel gebouwd waar het dakbedrijf mooi op kon verder werken. Ons contactpersoon Niek was in de communicatie duidelijk, denkt gelukkig goed mee, en bespreekt zijn ideeën vooraf. Top!
Rob van der Woude
Rob van der Woude
21. Juni, 2023.
Wij hebben bouwbedrijf Reus gevraagd een uitbouw voor onze woning in Almere-Hout te realiseren. De uitbouw is tussen 1 februari en begin april 2023 naar volle tevredenheid gerealiseerd. Communicatie en overleg Voor ons project hadden wij Niek Reus als vaste contactpersoon en uitvoerder van de uitbouw. Deze communicatie verliep zeer plezierig. Er is vanaf het begin goede afstemming over onze wensen en mogelijkheden. Niek houdt ons op de hoogte van de voortgang en inzet van onderaannemers zoals het grond- en heibedrijf, dakdekker, loodgieter (vloerverwarming) en elektricien. Planning en afstemming De planning die aan het begin werd afgegeven is precies zo uitgevoerd. Wij werden voortdurend geïnformeerd wanneer en hoe laat mensen aanwezig zouden zijn en hoe laat er materiaal zou worden geleverd. Hierdoor konden wij onze agenda’s daarop goed afstemmen en tijdig de buren waarschuwen als een vrachtwagen materiaal moest afleveren. Kwaliteit en materialen Het gebruikte bouwmateriaal is modern en van hoge kwaliteit. Over de toepassing van het soort materiaal en de afwerking is afstemming en overleg. Zoektocht en offerte Wij hebben diverse bouwbedrijven om een offerte gevraagd. Bouwbedrijf Reus onderscheidde zich door de heldere afspraken, plezierige communicatie en een scherpe prijs. Bouwbedrijf Reus heeft onze verwachtingen overtroffen. Wij zijn erg blij met het resultaat en genieten met volle teugen van onze prachtige uitbouw. Bekijk de foto’s en oordeel zelf! Rob en Irma van der Woude Almere-Hout
M. Muller
M. Muller
1. Mei, 2023.
Wat zijn wij blij met onze aanbouw geplaatst door Bouwbedrijf Reus! Er was een duidelijke planning voordat met de werkzaamheden werd begonnen. Zo wisten wij meteen waar wij aan toe waren. Hoe fijn is dat bij een verbouwing! Zij komen afspraken na, communiceren heel duidelijk en leveren topkwaliteit! Wat ook heel fijn is, is dat zij na het werken alles schoon achterlaten! Het personeel was allemaal even vriendelijk. Als je bouwbedrijf Reus inschakelt weet je dat het goed komt!
Bob van der Heijden
Bob van der Heijden
6. April, 2023.
Ben zeer tevreden met het resultaat van de dakkapelrenovatie. Mooi strak en snel gedaan. Goed werk!
Monica Knijn
Monica Knijn
26. Februari, 2023.
Wij hebben hele goede ervaringen met bouwbedrijf Reus. Alle mannen zijn erg professioneel en leveren goede kwaliteit. Wij zijn super tevreden met het eindresultaat.
Thuy Truong
Thuy Truong
8. Februari, 2023.
Wij zijn zeer tevreden over Bouwbedrijf Reus. Echt serieus een aanrader! Zij hebben aanbouw voor onze woning gedaan. De mannen werken heel netjes en secuur. De communicatie ging uitstekend. Elk punt overleggen zij met ons. Wij konden met gerust hart op vakantie gaan. Bouw Reus, jullie hebben mooi werk verricht. Wij zijn enorm blij met onze aanbouw. Op naar de volgende klus!
Verbouwing huis | Bouwbedrijf Reus

Wat bepaalt de prijs van een aanbouw?

De volgende factoren hebben de meeste invloed op de prijs voor het laten realiseren van een uitbouw

  • De grootte
  • De constructie van de aansluiting
  • De fundering
  • De uitvoering binnen en buiten (afwerking)

Een persoonlijke berekening van úw aanbouw?

Het complete kostenplaatje is uiteraard afhankelijk van meer factoren dan alleen breedte en diepte. Wil je een nauwkeurige prijs weten, of heb je speciale wensen waarvan je de prijs wilt weten.

Geef uw wensen door en wij maken een kostenplaatje voor u.

Keurmerken / Aangesloten bij:

Velux montage partner keurmerk
Komo keurmerk
kwaliteits vakman keurmerk
Politie veilig wonen keurmerk

Veel gestelde vragen

Heb ik een vergunning nodig voor mijn aanbouw?

In de meeste gevallen heeft u geen vergunning nodig als uw aanbouw zich aan de achterkant van het huis bevindt en niet hoger is dan 3,5 meter. Echter, aan de zij- of voorgevel is een vergunning altijd nodig, ongeacht de grootte van de aanbouw. Bovendien heeft u altijd een vergunning nodig als uw huis een monument is of onderdeel uitmaakt van een beschermd stadsgezicht, zelfs als de aanbouw binnen de gestelde afmetingen valt. Het is verstandig om contact op te nemen met uw gemeente om te bevestigen of u een vergunning nodig heeft voor uw aanbouw.

Hoelang duurt het maken van mijn aanbouw?

Afhankelijk van het ontwerp en de uitvoering, duurt het gemiddeld 6 tot 10 weken om een aanbouw te bouwen. Het is belangrijk om te onthouden dat dit slechts een schatting is en dat de daadwerkelijke bouwtijd kan variëren op basis van verschillende factoren, zoals de grootte van de aanbouw, de weersomstandigheden en eventuele onvoorziene omstandigheden tijdens de bouw. Uw aannemer kan u meer specifieke informatie geven over de bouwtijd van uw aanbouw.

Welke stappen zijn er voor het bouwproces?

Het bouwproces omvat verschillende stappen, waaronder offerteopname, offerte-order, planning, start en afronding. De offerteopname is het proces waarbij de aannemer uw bouwplannen bekijkt en een offerte opstelt. Vervolgens moet u de offerte accepteren om door te gaan naar de volgende stap, de offerte-order. Bij deze stap wordt er een contract opgesteld en ondertekend, waarna de planning begint. De planning omvat het bepalen van de bouwtijd, het bestellen van materialen en het plannen van de werkzaamheden. De start van de bouw is de volgende stap, waarbij de bouw daadwerkelijk begint. Tot slot is er de afronding, waarbij alle werkzaamheden worden voltooid en de bouw wordt opgeleverd.

Waar heb ik garantie op?

Bij de meeste bouwprojecten krijgt u garantie op verschillende aspecten van het project. Over het algemeen heeft u garantie op het materiaal, de montage en de constructie. Dit betekent dat als er problemen zijn met bijvoorbeeld het gebruikte materiaal of de constructie van het bouwwerk, u recht hebt op reparatie of vervanging van het defecte onderdeel.

Wat zijn de financieringsmogelijkheden?

Er zijn verschillende financieringsmogelijkheden beschikbaar om uw bouwproject te financieren. Als u niet over voldoende eigen vermogen beschikt, kunt u bijvoorbeeld een hypotheek afsluiten om de bouwkosten te financieren. Daarnaast zijn er nog andere mogelijkheden, zoals het afsluiten van een persoonlijke lening of het aanvragen van een bouwdepot bij uw bank.

Als u meer informatie wilt over financieringsmogelijkheden, kunt u contact opnemen met een financieel adviesbureau. Wij werken samen met een financieel adviesbureau dat financieringen op maat kan verzorgen, zodat u de juiste financiering vindt die past bij uw financiële situatie en uw bouwplannen.

 

Wat bepaalt de hoogte van de uiteindelijke offerte?

De kosten van de totale uitvoering van een aanbouw zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de grootte, de constructie van de aansluiting, de fundering en de uitvoering binnen en buiten. Daarnaast zijn er ook extra opties beschikbaar die de kosten kunnen beïnvloeden. Enkele van deze extra opties zijn vloerverwarming, een dakoverstek met spots, een daklicht of lichtkoepel, triple of zonwerend glas en een buitenkraan, stopcontact of lichtpunt naast het kozijn.

Als u een nauwkeurige schatting van de kosten wilt, kunt u het beste het contact formulier invullen. Wij kunnen dan een offerte opstellen op basis van uw specifieke wensen en de kosten voor de benodigde materialen en arbeid. Zo kunt u een goed beeld krijgen van de totale kosten van uw aanbouwproject.

Heeft u een andere vraag?

Stel ze ons gewoon vrijblijvend op: (0228) – 32 53 28

Of gebruik het contactformulier: