Verbouwing in Almeren of omgeving ?

Uw woning omtoveren in een droomhuis is met onze hulp snel geklaard. Ons team van specialisten kan nagenoeg elke klus voor u aanpakken. Zowel aanbouw als het verbouwen. Bouwbedrijf Reus zelf is gelegen in Enkhuizen en voert klussen uit in de gehele omgeving, ook in Almere en omgeving. We laten niets aan het toeval over van het eerste gesprek tot het laatste detail. In onze gedetailleerde offerte zetten wij precies uiteen wat er allemaal voor u gedaan gaat worden. Tegelijktijd krijgt u een goed beeld van de prijs die aan de verbouw bij u in Almere hangt. U kan rustig achterover leunen tijdens de werkzaamheden. Heeft u toch vragen en/of opmerkingen, dan heeft u bij ons ook een vast contact gedurende het project. Zo blijft u altijd goed op de hoogte.

Naast een volledige en vrijblijvende offerte zorgen wij op meer manieren dat u zich bij onze lange lijst tevreden klanten kan voegen. Onze professionals houden zich op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het vak en leren constant bij over nieuwe technieken en materialen. Een goed voorbeeld hiervan zijn de EasylationWall-muren waar wij sinds 2015 mee werken. Deze kunnen gemakkelijk toegepast worden om oudere huizen te isoleren en zijn niet te onderscheiden van een normale muur. Ons team zorgt dat al deze nieuwe methoden geheel naar onze hoge kwaliteitseisen uitgevoerd worden.

De beste keuze voor verbouwingen en aanbouw in Almere en omstreken.

Daarnaast maken we gebruik van hoogwaardige materialen van erkende leveranciers. Zo voldoen onze kozijnen aan het keurmerk van de politie voor inbraakpreventie. U kan rekenen op een duurzaam resultaat waar u nog jaren plezier van kan beleven. Verbouwingen bij u in Almere zijn eenvoudig geregeld en wordt altijd binnen de afgesproken tijd gerealiseerd. Bouwbedrijf Reus is bovendien officieel Velux specialist. Wij zetten voor u netjes een prachtig nieuw dakraam op uw huis. Zo schept u in een handomdraai een mooie bron van natuurlijk licht op de bovenverdieping.

Ook grotere klussen als het vernieuwen van een keuken en/of badkamer wordt door onze professionals goed uitgemeten en aangepakt. Wij zorgen dat uw persoonlijke wensen goed in het project worden opgenomen om uw visie van een droomhuis te kunnen realiseren. Met jaren ervaring in aanbouw en verbouw in Almere en omstreken weten wij als geen ander hoe wij het beste in een huis naar voren kunnen brengen.

Bouwbedrijf Reus, gespecialiseerd om uw droomhuis te realiseren

Met een specialist voor vrijwel elk aspect van huizenbouw kunnen wij voor u aan de slag in de meest uiteenlopende klussen. Een nieuwe gevel, vloer of hele keuken, geen project is te klein of te groot. Naast woningen regelen we ook verbouwingen van kantoorpanden in onder meer Almere en doen wij dakwerken in Lelystad. Neem binnenkort contact op met Bouwbedrijf Reus en ontdek wat wij allemaal voor u kunnen doen.

Afspraak maken

Wilt u graag met ons in gesprek over de mogelijkheden?

Maak dan een afspraak. Wilt u een offerte laten maken?
Wij komen graag eerst even bij u kijken om een realistische prijs te kunnen geven.

  • Hidden
  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Realisatie uiteenlopende bouwprojecten

Als gedegen bouwbedrijf uit Enkhuizen hebben wij jarenlange ervaring in het realiseren van een groot aantal bouwprojecten. Door onze klanten worden wij geroemd om onze betrouwbaarheid, vakkundige advies, snelle besluitvorming en een verantwoord kostenniveau.

Keurmerken / aangesloten bij