Kozijnen vervangen of laten maken

Een kozijn vervangen of laten maken is een relatief kleine ingreep. Er zijn echter veel dingen die op termijn voor problemen kunnen zorgen. Denk bijvoorbeeld aan koudebruggen of houtrot door slecht afkitten. Met grote precisie zorgt bouwbedrijf Reus ervoor dat deze valkuilen worden ontweken zodat u een duurzaam resultaat krijgt.

Nadat uw kozijnen vervangen zijn kunnen deze weer jaren probleemloos mee. U kunt de kosten van nieuwe kozijnen en ramen verder dempen door te kiezen voor de goed isolerende varianten. Deze zijn een klein beetje duurder, maar deze investering verdient zich snel terug in bespaarde stookkosten.

Ons team van professionals is goed getraind om een enorm aantal verschillende bouwwerkzaamheden aan te kunnen pakken.

Kozijnen vervangen en het maken ervan behoren tot hun vaardigheden. Met de hoge kwaliteitseisen van Bouwbedrijf Reus werken zij hard om te zorgen dat u de kwaliteit krijgt die u van ons mag verwachten.

In onze vrijblijvende offerte stippelen wij de werkzaamheden netjes voor u uit. Zo weet u precies wat we bij u komen doen.

Heeft u desondanks nog vragen en/of opmerkingen? Dan kunt u altijd tijdens kantooruren contact met ons opnemen.

Erika Pietersz
Erika Pietersz
4. November, 2023.
Mooie kunststof boeidelen rondom de aanbouw. Bouwbedrijf Reus denkt mee in oplossingen, heel fijn en het heeft prachtig uitgepakt Voor de volgende klus gaan we zeker weer naar Bouwbedrijf Reus!
Roy en Saskia H&H
Roy en Saskia H&H
16. Oktober, 2023.
Zeer fijne mensen, die verstand hebben van wat zij doen. Wanneer er twijfel is over een product wordt er eerst goed onderzoek gedaan. Er werd mooi werk geleverd, netjes en goed. Er wordt met goede onderaannemers gewerkt die allemaal zeer betrokken zijn met de firma. Ook de laagdrempeligheid bij vragen en/of opmerkingen hebben wij als zeer positief ervaren. Kortom, wij zijn zeer tevreden.
antoon van lanen
antoon van lanen
13. Oktober, 2023.
Offerte gevraagd bij Fa Reus voor vervanging grootste gedeelte van onze houten kozijnen. Na telefonisch contact direct bezoek gehad van de heer Reus en later offerte ontvangen. Werkzaamheden zijn in 2 keer uitgevoerd en we zijn zeer tevreden met het resultaat de gezelligheid en het nette werken van de mannen. Ondanks extra opbouwen van steigers gewoon de offerteprijs betaald. Goed gedaan fa Reus
EnZo84PL
EnZo84PL
21. Augustus, 2023.
Niek en zijn collega's hebben de uitbouw bij ons gedaan. Alles was netjes en professioneel gedaan. De mannen zijn heel vriendelijk en houden goed contact met jou door de hele process. Ik kan Bouwbedrijf Reus volledig aanraden. Daniel
P Leeuwen
P Leeuwen
18. Juli, 2023.
Bouwbedrijf Reus heeft tijdens ons dakrenovatie nieuwe bovengevels en een strakke dakkapel gerealiseerd. Ze hebben de oude gevels vanaf de eerste verdieping afgebroken en deze opnieuw opgebouwd van hout. Met erg knap resultaat. Daarnaast hebben ze een keurige dakkapel gebouwd waar het dakbedrijf mooi op kon verder werken. Ons contactpersoon Niek was in de communicatie duidelijk, denkt gelukkig goed mee, en bespreekt zijn ideeën vooraf. Top!
Rob van der Woude
Rob van der Woude
21. Juni, 2023.
Wij hebben bouwbedrijf Reus gevraagd een uitbouw voor onze woning in Almere-Hout te realiseren. De uitbouw is tussen 1 februari en begin april 2023 naar volle tevredenheid gerealiseerd. Communicatie en overleg Voor ons project hadden wij Niek Reus als vaste contactpersoon en uitvoerder van de uitbouw. Deze communicatie verliep zeer plezierig. Er is vanaf het begin goede afstemming over onze wensen en mogelijkheden. Niek houdt ons op de hoogte van de voortgang en inzet van onderaannemers zoals het grond- en heibedrijf, dakdekker, loodgieter (vloerverwarming) en elektricien. Planning en afstemming De planning die aan het begin werd afgegeven is precies zo uitgevoerd. Wij werden voortdurend geïnformeerd wanneer en hoe laat mensen aanwezig zouden zijn en hoe laat er materiaal zou worden geleverd. Hierdoor konden wij onze agenda’s daarop goed afstemmen en tijdig de buren waarschuwen als een vrachtwagen materiaal moest afleveren. Kwaliteit en materialen Het gebruikte bouwmateriaal is modern en van hoge kwaliteit. Over de toepassing van het soort materiaal en de afwerking is afstemming en overleg. Zoektocht en offerte Wij hebben diverse bouwbedrijven om een offerte gevraagd. Bouwbedrijf Reus onderscheidde zich door de heldere afspraken, plezierige communicatie en een scherpe prijs. Bouwbedrijf Reus heeft onze verwachtingen overtroffen. Wij zijn erg blij met het resultaat en genieten met volle teugen van onze prachtige uitbouw. Bekijk de foto’s en oordeel zelf! Rob en Irma van der Woude Almere-Hout
M. Muller
M. Muller
1. Mei, 2023.
Wat zijn wij blij met onze aanbouw geplaatst door Bouwbedrijf Reus! Er was een duidelijke planning voordat met de werkzaamheden werd begonnen. Zo wisten wij meteen waar wij aan toe waren. Hoe fijn is dat bij een verbouwing! Zij komen afspraken na, communiceren heel duidelijk en leveren topkwaliteit! Wat ook heel fijn is, is dat zij na het werken alles schoon achterlaten! Het personeel was allemaal even vriendelijk. Als je bouwbedrijf Reus inschakelt weet je dat het goed komt!
Bob van der Heijden
Bob van der Heijden
6. April, 2023.
Ben zeer tevreden met het resultaat van de dakkapelrenovatie. Mooi strak en snel gedaan. Goed werk!
Monica Knijn
Monica Knijn
26. Februari, 2023.
Wij hebben hele goede ervaringen met bouwbedrijf Reus. Alle mannen zijn erg professioneel en leveren goede kwaliteit. Wij zijn super tevreden met het eindresultaat.
Thuy Truong
Thuy Truong
8. Februari, 2023.
Wij zijn zeer tevreden over Bouwbedrijf Reus. Echt serieus een aanrader! Zij hebben aanbouw voor onze woning gedaan. De mannen werken heel netjes en secuur. De communicatie ging uitstekend. Elk punt overleggen zij met ons. Wij konden met gerust hart op vakantie gaan. Bouw Reus, jullie hebben mooi werk verricht. Wij zijn enorm blij met onze aanbouw. Op naar de volgende klus!
kozijnen vervangen door bouwbedrijf Reus

Kunststof of houten kozijnen

Uiteraard kunnen wij ook een stuk groter voor u aan de slag als alleen een paar kozijnen vervangen die hun beste tijd hebben gehad. Bent u op zoek naar manieren om de isolatie van uw huis te verbeteren, mogelijk met de energieregelingen uit 2020 in gedachten?

Volgens die regeling moeten alle panden voldoen aan de eisen van een energielabel. Wat betekent dat met name oudere panden behoefte hebben aan isolatie, maar vaak geen geschikte muren hebben om dit in te spuiten.

Wij zijn partners met EasylationWall en bieden hun unieke vorm van muuropbouw aan. Hierbij bestaat een groot deel van de muur uit isolerend kunststof met een façade van bakstenen of andere afwerkingen daar tegen aan geplakt.

Deze methode zorgt voor uitermate lichte muren die gemakkelijk voor bestaande muren geplaatst kunnen worden als nieuwe gevel.

In sommige gevallen stelt het ons zelfs in staat een woning “op te toppen”. Dit proces houdt in dat het bestaande dak van een huis af wordt gehaald en een geheel nieuwe verdieping wordt aangebracht.

Omdat EasylationWall zo licht is kan dit vaak op de bestaande fundering gedaan worden. Naderhand wordt het dak weer teruggebouwd en heeft u een nieuwe etage in uw huis.

Bouwbedrijf Reus, de specialist voor al uw bouwwensen

Bouwbedrijf Reus kunt u inschakelen voor het bouwen van een serre, maar ook voor tal van andere werkzaamheden als een verbouwing, het bouwen van tuinhuizen, metsel- en timmerwerkzaamheden, kozijnen vervangen en meer.

Vind hier onze raam en kozijn diensten en bekijk verschillende reeds gerealiseerde bouwprojecten.

Onze vakmensen staan voor u klaar en gaan graag aan de slag met uw verbouwing of nieuwe serre. Informeer naar de mogelijkheden of vraag een gratis offerte aan.

Afspraak maken

Wilt u graag met ons in gesprek over de mogelijkheden?

Maak dan een afspraak. Wilt u een offerte laten maken?
Wij komen graag eerst even bij u kijken om een realistische prijs te kunnen geven.

  • Hidden
  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Realisatie uiteenlopende bouwprojecten

Als gedegen bouwbedrijf uit Enkhuizen hebben wij jarenlange ervaring in het realiseren van een groot aantal bouwprojecten. Door onze klanten worden wij geroemd om onze betrouwbaarheid, vakkundige advies, snelle besluitvorming en een verantwoord kostenniveau.

Keurmerken / aangesloten bij