Kozijnen op maat laten maken in Lelystad

Een kozijn vernieuwen of vervangen is een relatief kleine ingreep. Er zijn echter veel mogelijkheden om hier op termijn voor problemen te zorgen.

Denk bijvoorbeeld aan koudebruggen of houtrot door slecht afkitten. Met grote precisie zorgt bouwbedrijf Reus dat deze valkuilen worden ontweken voor een duurzaam resultaat.

Uw nieuwe kozijnen in Lelystad kunnen weer jaren probleemloos mee. U kunt de kosten van nieuwe kozijnen en ramen in Lelystad verder dempen door te kiezen voor de goed isolerende varianten.

Deze zijn een klein beetje duurder, maar deze investering verdient zich snel terug in bespaarde stookkosten.

Ons team van professionals is goed getraind om een enorm aantal verschillende bouwwerkzaamheden aan te kunnen pakken.

Het plaatsen van nieuwe ramen en kozijnen en het maken van kozijnen in Lelystad of Almere behoren tot hun vaardigheden. Met de hoge kwaliteitseisen van Bouwbedrijf Reus werken zij hard om te zorgen dat u de kwaliteit krijgt die u van ons mag verwachten.

In onze vrijblijvende offerte stippelen wij de werkzaamheden netjes voor u uit. Zo weet u precies wat we bij u komen doen.

Heeft u desondanks nog vragen en/of opmerkingen, dan kan u altijd tijdens kantooruren contact met ons opnemen.

Kunstof en houten kozijnen voor u in Lelystad

Uiteraard kunnen wij ook een stuk groter voor u aan de slag als alleen een paar verse kozijnen in Lelystad.

Bent u op zoek naar manieren om de isolatie van uw huis te verbeteren, mogelijk met de energieregelingen in 2020 in gedachten?

Alle panden moeten dat voldoen aan de eisen van een energielabel, wat betekent dat met name oudere panden behoefte hebben aan isolatie, maar geen geschikte muren om dit in te spuiten.

Wij zijn partners met EasylationWall en bieden hun unieke vorm van muuropbouw aan. Hierbij bestaat een groot deel van de muur uit isolerend kunststof met een façade van bakstenen of andere afwerkingen daar tegen aan geplakt.

Deze methode zorgt voor uitermate lichte muren die gemakkelijk voor bestaande muren geplaatst kunnen worden als nieuwe gevel.

In sommige gevallen stelt het ons zelfs in staat een woning “op te toppen”. Dit proces houdt in dat het bestaande dak van een huis af wordt gehaald en een geheel nieuwe verdieping wordt aangebracht.

Omdat EasylationWall zo licht is kan dit vaak op de bestaande fundering gedaan worden. Naderhand wordt het dak weer teruggebouwd en heeft u een nieuwe etage in uw huis.

Bouwbedrijf Reus, de specialist voor al uw bouwwensen

Bouwbedrijf Reus kunt u inschakelen voor het bouwen van een serre, maar ook voor tal van andere werkzaamheden als een verbouwing, het bouwen van tuinhuizen, metsel- en timmerwerkzaamheden en meer.

Vind hier onze raam en kozijn diensten en bekijk verschillende reeds gerealiseerde bouwprojecten.

Onze vakmensen staan voor u klaar en gaan graag aan de slag met uw verbouwing of nieuwe serre. Informeer naar de mogelijkheden of vraag een gratis offerte aan.

Afspraak maken

Wilt u graag met ons in gesprek over de mogelijkheden?

Maak dan een afspraak. Wilt u een offerte laten maken?
Wij komen graag eerst even bij u kijken om een realistische prijs te kunnen geven.

  • Hidden
  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Realisatie uiteenlopende bouwprojecten

Als gedegen bouwbedrijf uit Enkhuizen hebben wij jarenlange ervaring in het realiseren van een groot aantal bouwprojecten. Door onze klanten worden wij geroemd om onze betrouwbaarheid, vakkundige advies, snelle besluitvorming en een verantwoord kostenniveau.

Keurmerken / aangesloten bij