Wat zijn de kosten van een veranda? 

U denkt er over een veranda te plaatsen, maar wat zijn de kosten van een veranda precies? Wij helpen u graag door een offerte op maat te maken om de kosten veranda inzichtelijk te maken. Een van de specialiteiten van Bouwbedrijf Reus is het plaatsen van tuinhuizen en veranda’s. Wij verzorgen het bouwproject van A tot Z. We adviseren over welk product en welke toepassing voor uw tuin en woning het meest geschikt is. We zorgen voor het ontwerp, de levering, de plaatsing en de afwerking.

Onze offerte geeft vooraf een helder inzicht in de kosten van de veranda, u komt bij ons achteraf niet voor verrassingen te staan.

Het ultieme buitenleven met veranda

In Nederland hebben we te maken met een veranderlijk klimaat. Het kan prachtig weer zijn, maar het weer kan echter ook zo omslaan. Het kan vaak regenen terwijl de temperatuur prima geschikt is om buiten te zitten. En soms is het plotseling bloedheet en schijnt de zon volop.

Met een veranda kunt u vaker en langer genieten van het buitenleven, beschut tegen wind, regen en zon. Met een terrasverwarmer kunt u zelfs in de winter buiten zitten. Bouwbedrijf Reus kan voor u verschillende soorten en typen veranda’s plaatsen, in verschillende prijsklassen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de kosten van een veranda. Een veranda zorgt voor extra wooncomfort en is tegelijkertijd een waardevermeerdering van uw woning. Een veranda is een mooie investering!

Kosten van een veranda sturen we u middels een op maat gemaakte offerte

Bouwbedrijf Reus maakt voor u graag een offerte voor de kosten van een veranda of tuinhuis. Ons team denkt het gehele proces met u mee en van offerte tot oplevering kunt u rekenen op professioneel advies en een nette uitvoering.

Als wij uw offerte aanvraag hebben ontvangen voor de kosten van een veranda, sturen wij u een advies op maat inclusief een prijsopgave. Indien gewenst, dan komen wij bij u langs om met u persoonlijk de offerte door te spreken en de situatie te bekijken. Op die manier zorgen we voor een optimaal resultaat.

Heeft u specifieke vragen over onze werkwijze en de mogelijkheden, dan kunt u die stellen aan een van onze medewerkers. Dit kan telefonisch op 0228-319231 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Afspraak maken

Wilt u graag met ons in gesprek over de mogelijkheden?

Maak dan een afspraak. Wilt u een offerte laten maken?
Wij komen graag eerst even bij u kijken om een realistische prijs te kunnen geven.

  • Hidden
  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Realisatie uiteenlopende bouwprojecten

Als gedegen bouwbedrijf uit Enkhuizen hebben wij jarenlange ervaring in het realiseren van een groot aantal bouwprojecten. Door onze klanten worden wij geroemd om onze betrouwbaarheid, vakkundige advies, snelle besluitvorming en een verantwoord kostenniveau.

Keurmerken / aangesloten bij