keuken uitbouwen: creëer uw droomkeuken

Heeft u ooit gedroomd van een keuken waarin uw kookcreaties de vrije loop kunnen gaan, zonder beperkingen? Een ruimere keuken waar u moeiteloos al uw culinaire ambities tot leven kunt brengen? Uw keuken uitbouwen kan de oplossing zijn voor ruimtegebrek. De huidige ruimte van uw keuken is misschien niet voldoende om alle wensen te realiseren. Hier zijn de voordelen van een keuken uitbouwen op een rij:

  • Meer ruimte creëren: Met een keukenuitbreiding voegt u vierkante meters toe aan uw huis en creëert u extra ruimte.
  • Ruimte voor meer opties in de keuken: U heeft plaats voor een groter werkblad, meer keukenkastjes of misschien wel een kookeiland.
  • Niet meer verhuizen: U hoeft niet meer te verhuizen, omdat u meer uit uw bestaande woning haalt.
    Vergrote mogelijkheden: Met een uitbouw vergroot u de ruimte én de mogelijkheden. Denk aan een moderne keuken uitbouw die perfect aansluit bij uw wensen.

Een keuken uitbouwen kan op verschillende manieren. Bouwbedrijf Reus kan bijvoorbeeld een bestaand schuurtje bij de keukenruimte trekken of over de volledige breedte van uw huis een uitbouw van de keuken realiseren. Bent u nieuwsgierig naar de kosten van een uitbouw keuken of wilt u ideeën opdoen voor een moderne keuken uitbouw? Wij bieden u graag verschillende voorbeelden en adviseren u professioneel over de mogelijkheden.

Wilt u uw keuken vergroten en misschien zelfs een glazen uitbouw keuken overwegen? Neem contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Onze experts staan klaar om u te helpen uw droomkeuken te realiseren.

Bent u nieuwsgierig naar de verschillende mogelijkheden en wilt u de keuken uitbouwen? Neem contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Gevelrenovatie kosten
Erika Pietersz
Erika Pietersz
4. November, 2023.
Mooie kunststof boeidelen rondom de aanbouw. Bouwbedrijf Reus denkt mee in oplossingen, heel fijn en het heeft prachtig uitgepakt Voor de volgende klus gaan we zeker weer naar Bouwbedrijf Reus!
Roy en Saskia H&H
Roy en Saskia H&H
16. Oktober, 2023.
Zeer fijne mensen, die verstand hebben van wat zij doen. Wanneer er twijfel is over een product wordt er eerst goed onderzoek gedaan. Er werd mooi werk geleverd, netjes en goed. Er wordt met goede onderaannemers gewerkt die allemaal zeer betrokken zijn met de firma. Ook de laagdrempeligheid bij vragen en/of opmerkingen hebben wij als zeer positief ervaren. Kortom, wij zijn zeer tevreden.
antoon van lanen
antoon van lanen
13. Oktober, 2023.
Offerte gevraagd bij Fa Reus voor vervanging grootste gedeelte van onze houten kozijnen. Na telefonisch contact direct bezoek gehad van de heer Reus en later offerte ontvangen. Werkzaamheden zijn in 2 keer uitgevoerd en we zijn zeer tevreden met het resultaat de gezelligheid en het nette werken van de mannen. Ondanks extra opbouwen van steigers gewoon de offerteprijs betaald. Goed gedaan fa Reus
EnZo84PL
EnZo84PL
21. Augustus, 2023.
Niek en zijn collega's hebben de uitbouw bij ons gedaan. Alles was netjes en professioneel gedaan. De mannen zijn heel vriendelijk en houden goed contact met jou door de hele process. Ik kan Bouwbedrijf Reus volledig aanraden. Daniel
P Leeuwen
P Leeuwen
18. Juli, 2023.
Bouwbedrijf Reus heeft tijdens ons dakrenovatie nieuwe bovengevels en een strakke dakkapel gerealiseerd. Ze hebben de oude gevels vanaf de eerste verdieping afgebroken en deze opnieuw opgebouwd van hout. Met erg knap resultaat. Daarnaast hebben ze een keurige dakkapel gebouwd waar het dakbedrijf mooi op kon verder werken. Ons contactpersoon Niek was in de communicatie duidelijk, denkt gelukkig goed mee, en bespreekt zijn ideeën vooraf. Top!
Rob van der Woude
Rob van der Woude
21. Juni, 2023.
Wij hebben bouwbedrijf Reus gevraagd een uitbouw voor onze woning in Almere-Hout te realiseren. De uitbouw is tussen 1 februari en begin april 2023 naar volle tevredenheid gerealiseerd. Communicatie en overleg Voor ons project hadden wij Niek Reus als vaste contactpersoon en uitvoerder van de uitbouw. Deze communicatie verliep zeer plezierig. Er is vanaf het begin goede afstemming over onze wensen en mogelijkheden. Niek houdt ons op de hoogte van de voortgang en inzet van onderaannemers zoals het grond- en heibedrijf, dakdekker, loodgieter (vloerverwarming) en elektricien. Planning en afstemming De planning die aan het begin werd afgegeven is precies zo uitgevoerd. Wij werden voortdurend geïnformeerd wanneer en hoe laat mensen aanwezig zouden zijn en hoe laat er materiaal zou worden geleverd. Hierdoor konden wij onze agenda’s daarop goed afstemmen en tijdig de buren waarschuwen als een vrachtwagen materiaal moest afleveren. Kwaliteit en materialen Het gebruikte bouwmateriaal is modern en van hoge kwaliteit. Over de toepassing van het soort materiaal en de afwerking is afstemming en overleg. Zoektocht en offerte Wij hebben diverse bouwbedrijven om een offerte gevraagd. Bouwbedrijf Reus onderscheidde zich door de heldere afspraken, plezierige communicatie en een scherpe prijs. Bouwbedrijf Reus heeft onze verwachtingen overtroffen. Wij zijn erg blij met het resultaat en genieten met volle teugen van onze prachtige uitbouw. Bekijk de foto’s en oordeel zelf! Rob en Irma van der Woude Almere-Hout
M. Muller
M. Muller
1. Mei, 2023.
Wat zijn wij blij met onze aanbouw geplaatst door Bouwbedrijf Reus! Er was een duidelijke planning voordat met de werkzaamheden werd begonnen. Zo wisten wij meteen waar wij aan toe waren. Hoe fijn is dat bij een verbouwing! Zij komen afspraken na, communiceren heel duidelijk en leveren topkwaliteit! Wat ook heel fijn is, is dat zij na het werken alles schoon achterlaten! Het personeel was allemaal even vriendelijk. Als je bouwbedrijf Reus inschakelt weet je dat het goed komt!
Bob van der Heijden
Bob van der Heijden
6. April, 2023.
Ben zeer tevreden met het resultaat van de dakkapelrenovatie. Mooi strak en snel gedaan. Goed werk!
Monica Knijn
Monica Knijn
26. Februari, 2023.
Wij hebben hele goede ervaringen met bouwbedrijf Reus. Alle mannen zijn erg professioneel en leveren goede kwaliteit. Wij zijn super tevreden met het eindresultaat.
Thuy Truong
Thuy Truong
8. Februari, 2023.
Wij zijn zeer tevreden over Bouwbedrijf Reus. Echt serieus een aanrader! Zij hebben aanbouw voor onze woning gedaan. De mannen werken heel netjes en secuur. De communicatie ging uitstekend. Elk punt overleggen zij met ons. Wij konden met gerust hart op vakantie gaan. Bouw Reus, jullie hebben mooi werk verricht. Wij zijn enorm blij met onze aanbouw. Op naar de volgende klus!
Gevelrenovatie kosten

Meer meters voor meer wooncomfort

Een paar extra vierkante meters maakt dat u de keuken aanzienlijk anders kunt indelen. Uw huis krijgt een compleet andere uitstraling en u creëert meer wooncomfort. Onze vakmensen geven u graag vrijblijvend professioneel advies om meer inzicht te krijgen in alle mogelijkheden rondom het uitbouwen van uw keuken.

De keuken is vaak een centrale gezellige plek in het huis. Het is daarom wel prettig als deze betrokken is bij de woonkamer. Uw keuken uitbouwen is een uitstekende optie om een grote lichte woonkeuken te maken waar je met zijn allen rond te tafel kunt zitten. Wilt u niet alleen meer ruimte, maar ook meer licht? Ook dat kunnen wij voor u realiseren door het plaatsen van een lichtkoepel of lichtstraat.

Met een keukenuitbreiding of keukenrenovatie door Bouwbedrijf Reus kunt u uw keuken vergroten en volledig naar wens aanpassen. Wij bieden verschillende moderne keuken uitbouw ideeën om u te inspireren, of het nu gaat om een glazen uitbouw keuken of andere innovatieve oplossingen.

Uw keuken uitbouwen met Bouwbedrijf Reus

Met onze expertise helpen wij u graag bij het realiseren van uw droomkeuken. Van het vergroten van uw keuken tot het toevoegen van moderne elementen zoals een glazen uitbouw keuken of een lichtstraat, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die passen bij uw wensen en budget.

Wij zijn uw professionele partner in omgeving Almere , Lelystad,  Hoorn en Enkhuizen en staan garant voor scherpe prijzen en vakmanschap. Wij kunnen praktische alle verbouwingen voor u uitvoeren.

Neem contact op door het contactformulier in te vullen of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Bouwbedrijf Reus staat klaar om u te helpen bij elke stap van uw keukenuitbreiding of renovatieproject.

 

Keuken project in Enkhuizen

Afgeronde keuken uitbouw projecten door Bouwbedrijf Reus

Als gedegen bouwbedrijf uit Enkhuizen hebben wij jarenlange ervaring in het realiseren van een groot aantal bouwprojecten, waaronder keukenuitbreidingen en -renovaties. Door onze klanten worden wij geroemd om onze betrouwbaarheid, vakkundig advies, snelle besluitvorming en een verantwoord kostenniveau.

Of het nu gaat om een eenvoudige keukenrenovatie, een uitgebreide keukenuitbouw of innovatieve oplossingen zoals een glazen uitbouw keuken, Bouwbedrijf Reus levert altijd topkwaliteit. Wij hebben talloze projecten succesvol afgerond en onze tevreden klanten prijzen ons om ons vakmanschap en de hoge kwaliteit van ons werk.

Afspraak maken

Wilt u graag met ons in gesprek over de mogelijkheden?

Maak dan een afspraak. Wilt u een offerte laten maken?
Wij komen graag eerst even bij u kijken om een realistische prijs te kunnen geven.

  • Hidden
  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

betrouwbaarheid en kwaliteit gegarandeerd door keurmerken

Bij Bouwbedrijf Reus hechten we veel waarde aan betrouwbaarheid en kwaliteit. Onze vele keurmerken zijn een bewijs van ons vakmanschap en onze toewijding aan uitstekende service. Wij zijn trots op onze certificeringen die ons onderscheiden als een professioneel en betrouwbaar bouwbedrijf voor al uw keukenuitbouw- en renovatieprojecten.

Onze keurmerken garanderen dat wij werken volgens de hoogste standaarden in de bouwsector. Dit betekent dat uw keukenuitbreiding, keukenrenovatie, of elke andere vorm van verbouwing wordt uitgevoerd met de beste materialen en vakmanschap. Of u nu kiest voor een moderne keuken uitbouw of een glazen uitbouw keuken, wij zorgen ervoor dat elk project voldoet aan de strenge kwaliteitseisen die bij onze keurmerken horen.

Dankzij onze erkende keurmerken kunt u met een gerust hart uw keuken uitbouwen en erop vertrouwen dat uw project in goede handen is. Bouwbedrijf Reus staat garant voor transparantie, veiligheid en duurzaamheid in elk aspect van ons werk.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw keukenverbouwing of wilt u meer weten over onze keurmerken en certificeringen? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Velux montage partner keurmerk
Komo keurmerk
kwaliteits vakman keurmerk
Politie veilig wonen keurmerk