Houten terrasoverkapping 

Bent u op zoek naar een sfeervol verlengstuk van uw woning of garage? Heerlijk lang buiten natafelen of buiten eten. Het kan allemaal onder een houten terrasoverkapping. Wij leveren en plaatsen onze veranda’s op maat en helpen u graag met de materiaalkeuze.Verfraai uw tuin met een houten terrasoverkapping.

Voor meer informatie over een terrasoverkapping van hout kunt u uw vraag direct online stellen. Uiteraard kunt u ons ook bellen op 0228 31 92 31.

Kosten terrasoverkapping

Wij leveren en monteren uw terrasoverkapping op maat, dit maakt iedere terrasoverkapping uniek. De prijs is afhankelijk van verschillende factoren. Kiest u voor een klassieke, trendy of exclusieve uitstraling? Of combineert u uw houten terrasoverkapping met glas en met doek. De mogelijkheden zijn enorm. Daarnaast speelt mee:

  • Afmeting
  • Soort beglazing
  • Constructie methode

Wij leveren de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Laat u inspireren door de mogelijkheden en geniet van de warme zomerdagen in de koele schaduw onder uw houten terrasoverkapping.

Meer dan alleen terrasoverkapping

Naast een houten terrasoverkapping doen we nog veel meer. denken wij graag mee over de creatie van meer leefruimte. Creëer meer ruimte en kleed uw tuin sfeervol aan. Denk aan:

  • Tuinhuis, zowel in hout als steen
  • Berging
  • Tuingebouw

U kunt voor standaard ruimtes kiezen die u gebruikt voor bijvoorbeeld opslagruimte, maar er is meer mogelijk. Gebruik de ruimte als kantoor, gastenverblijf of atelier. Wij verzorgen het ontwerp, de levering en de plaatsing. Bouwbedrijf Reus bouwt ambachtelijk en op maat.

Afspraak maken

Wilt u graag met ons in gesprek over de mogelijkheden?

Maak dan een afspraak. Wilt u een offerte laten maken?
Wij komen graag eerst even bij u kijken om een realistische prijs te kunnen geven.

  • Hidden
  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Realisatie uiteenlopende bouwprojecten

Als gedegen bouwbedrijf uit Enkhuizen hebben wij jarenlange ervaring in het realiseren van een groot aantal bouwprojecten. Door onze klanten worden wij geroemd om onze betrouwbaarheid, vakkundige advies, snelle besluitvorming en een verantwoord kostenniveau.

Keurmerken / aangesloten bij