Gevelrenovatie in de omgevilng van Flevoland

Een nieuwe gevel is vandaag de dag op veel verschillende manieren te realiseren. Bouwbedrijf Reus loopt een stapje voor op het gebied van gevelrenovatie voor u in Flevoland. Met een eigentijds systeem dat niet alleen een indrukwekkend scala aan verschillende uitstralingen heeft, maar bovendien ook zeer goed isoleert. Wij kunnen deze technieken in vrijwel elke situatie toepassen, ook bij oudere gebouwen. Dit is met name handig voor huizen waar weinig tot geen isolatie aanwezig is en geen dubbele muren waartussen isolatie kan worden geplaatst. Dit handige systeem voor gevelrenovatie dat we in Flevoland en omstreken toepassen heet EasylationWall.

Benieuwd naar gevelrenovatie kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

gevelrenovatie bleiswijkstraat_49 bouwbedrijf reus

De modernste technieken voor gevelrenovatie in Flevoland

Het centrale concept achter deze techniek is het plaatsen van isolatiemateriaal direct op een oppervlak. Vervolgens worden dunne baksteenstrips direct op de isolatie gelijmd. Het systeem laat ruimte voor voegen die vervolgens op traditionele wijze afgewerkt kunnen worden. Het resultaat is een muur die niet van echt te onderscheiden is. Desondanks is een EasylationWall maar een fractie van het gewicht en biedt het uitstekende isolatie. Deze techniek kan zowel op nieuwbouw als bestaande panden worden toegepast. Door de ingebouwde systematiek in het isolatiemateriaal kan elk oppervlak aangepakt worden, ongeacht de vorm en grootte. Gevelrenovatie voor u in Lelystad was nog nooit zo makkelijk. We kunnen letterlijk een nieuwe gevel bovenop de oude monteren. Eerder werden oudere gebouwen al genoemd. Met deze bouwwijze kunnen we de isolerende waarde van deze gebouwen dramatisch verbeteren. Dit is niet alleen handig voor de stookkosten, maar wordt in 2020 buitengewoon rendabel voor het energielabel. Huizen moeten dan voldoen aan een serie eisen voor onder meer isolatie om een goed energielabel te krijgen. Met een isolerende laag over de gevel zorgt deze gevelrenovatie in Lelystad voor een veel beter resultaat voor uw energielabel. Dit maakt het op zijn beurt makkelijker om het huis te verkopen en voegt een net stukje meerwaarde toe bovenop de contributie van een frisse nieuwe gevel.

Onze professionals zijn goed getraind om met het EasylationWall-systeem overweg te kunnen.

Bouwbedrijf Reus, kampioen in het betere bouwwerk

Deel van onze krachtige service is duidelijk bouwkundig advies voor uw project. Wij geven u alle informatie die u nodig heeft om voor uw gevelrenovatie in Flevoland een goed besluit te kunnen maken. Met een effectieve werkwijze zorgen wij dat uw project in een goed tempo wordt afgerond, geheel naar onze hoge kwaliteitseisen. Uw nieuwe gevel wordt duurzaam opgebouwd om zo nog vele jaren mee te gaan. U kan zorgeloos genieten van de aanwinst voor uw huis. Naast gevelrenovatie voor u in Flevoland bieden we ook tal van andere diensten. Aanbouw, verbouw, tuinhuizen op maat zijn slechts een greep uit ons totale aanbod. Neem snel contact op voor meer informatie en leer wat Bouwbedrijf Reus voor u kan betekenen.

Afspraak maken

Wilt u graag met ons in gesprek over de mogelijkheden?

Maak dan een afspraak. Wilt u een offerte laten maken?
Wij komen graag eerst even bij u kijken om een realistische prijs te kunnen geven.

  • Hidden
  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Realisatie uiteenlopende bouwprojecten

Als gedegen bouwbedrijf uit Enkhuizen hebben wij jarenlange ervaring in het realiseren van een groot aantal bouwprojecten. Door onze klanten worden wij geroemd om onze betrouwbaarheid, vakkundige advies, snelle besluitvorming en een verantwoord kostenniveau.

Keurmerken / aangesloten bij