Ontdek wat wij voor uw woning kunnen betekenen

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Wij denken graag met u mee!

Zekerheid

Wij bieden de zekerheid die u zoekt bij het realiseren van uw bouwproject. Een goede verbouwing realiseren is een complex proces dat bestaat uit vele verschillende stadia. Wij helpen u om dit in goede banen te leiden en het plan in de praktijk te brengen, zodat u een gebouw heeft waarin u zich thuis voelt en waarmee u zorgeloos de toekomst in kan. Deze zekerheid kunnen wij u volledig garanderen, omdat wij in het verleden al een tal van degelijke bouwprojecten tot volle tevredenheid en met het beste resultaat hebben gerealiseerd.

Betaalbare kwaliteit

We zijn gespecialiseerd in een grote diversiteit aan bouw gerelateerde diensten en leveren deze met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Uw wensen zijn ons uitgangspunt en wij werken dan ook altijd nauwgezet toe naar het resultaat dat u voor ogen heeft. Dankzij onze nauwe en trouwe samenwerking realiseren wij steevast uw verbouwing of kluswerk binnen de afgesproken tijd. Voor een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen. En mocht u meer informatie willen of advies nodig hebben, dan kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag over de vele mogelijkheden.

Opleiding en bijscholing

Door het volgen van diverse cursussen zijn wij in staat om ons breed op te stellen naar onze klanten toe. Niet alleen met betrekking tot kluswerk en verbouwingen, maar ook voor dakbedekkingswerkzaamheden, isolatieproducten, daglichtproducten en nog veel meer. Mocht u hier meer over willen weten dan kunt u ons altijd bellen of mailen. Wilt u verzekerd zijn van de beste materialen, technieken en producten, dan is Bouwbedrijf Reus uw perfecte partner. Daarnaast zijn wij een Fundeon erkend leerbedrijf.

Garanties

Wist u dat Bouwbedrijf Reus Velux specialist is? Onze andere producten voldoen aan verschillende keurmerken. We zijn erkend Kwaliteitsvakman. Zo voldoen onze kozijnen aan het Politie Keurmerk, VKG Keur, KOMO, Kiwa en SKG Keurmerk. Dit heeft voor u de voordelen van garantie.

Afspraak maken

Wilt u graag met ons in gesprek over de mogelijkheden?

Maak dan een afspraak. Wilt u een offerte laten maken?
Wij komen graag eerst even bij u kijken om een realistische prijs te kunnen geven.

  • Hidden
  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Realisatie uiteenlopende bouwprojecten

Als gedegen bouwbedrijf uit Enkhuizen hebben wij jarenlange ervaring in het realiseren van een groot aantal bouwprojecten. Door onze klanten worden wij geroemd om onze betrouwbaarheid, vakkundige advies, snelle besluitvorming en een verantwoord kostenniveau.

Keurmerken / aangesloten bij