Erker aanbouwen 

Een erker aanbouwen, het wordt steeds populairder. Dat is niet voor niets.

De voordelen van een erker op een rijtje:

  • Meer ruimte in de (woon)kamer
  • Meer licht in uw woning
  • Het gevoel dat u buiten zit
  • Een hogere waarde van uw huis
  • Relatief lage kosten

Wanneer wij van Bouwbedrijf Reus een erker aanbouwen wordt de gehele verbouwing tot in de kleinste details verzorgd. Een erker aanbouwen kan bij het bouwbedrijf van Enkhuizen en omstreken in alle soorten en maten.

Wij zijn gespecialiseerd in aan- en verbouwingen en heeft veel ervaring met het aanbouwen van erkers.

Een erker aanbouwen is dan ook een klus die u vol vertrouwen kunt overdragen aan de vakmensen van Bouwbedrijf Reus.

Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen en alle mogelijkheden. Door onze kennis en ervaringen te koppelen aan uw wensen vormt zich uiteindelijk een prachtig concept.

Een nieuwe erker aanbouwen in samenwerking met een echte specialist is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Neem direct contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Erker aanbouw almere
Erika Pietersz
Erika Pietersz
4. November, 2023.
Mooie kunststof boeidelen rondom de aanbouw. Bouwbedrijf Reus denkt mee in oplossingen, heel fijn en het heeft prachtig uitgepakt Voor de volgende klus gaan we zeker weer naar Bouwbedrijf Reus!
Roy en Saskia H&H
Roy en Saskia H&H
16. Oktober, 2023.
Zeer fijne mensen, die verstand hebben van wat zij doen. Wanneer er twijfel is over een product wordt er eerst goed onderzoek gedaan. Er werd mooi werk geleverd, netjes en goed. Er wordt met goede onderaannemers gewerkt die allemaal zeer betrokken zijn met de firma. Ook de laagdrempeligheid bij vragen en/of opmerkingen hebben wij als zeer positief ervaren. Kortom, wij zijn zeer tevreden.
antoon van lanen
antoon van lanen
13. Oktober, 2023.
Offerte gevraagd bij Fa Reus voor vervanging grootste gedeelte van onze houten kozijnen. Na telefonisch contact direct bezoek gehad van de heer Reus en later offerte ontvangen. Werkzaamheden zijn in 2 keer uitgevoerd en we zijn zeer tevreden met het resultaat de gezelligheid en het nette werken van de mannen. Ondanks extra opbouwen van steigers gewoon de offerteprijs betaald. Goed gedaan fa Reus
EnZo84PL
EnZo84PL
21. Augustus, 2023.
Niek en zijn collega's hebben de uitbouw bij ons gedaan. Alles was netjes en professioneel gedaan. De mannen zijn heel vriendelijk en houden goed contact met jou door de hele process. Ik kan Bouwbedrijf Reus volledig aanraden. Daniel
P Leeuwen
P Leeuwen
18. Juli, 2023.
Bouwbedrijf Reus heeft tijdens ons dakrenovatie nieuwe bovengevels en een strakke dakkapel gerealiseerd. Ze hebben de oude gevels vanaf de eerste verdieping afgebroken en deze opnieuw opgebouwd van hout. Met erg knap resultaat. Daarnaast hebben ze een keurige dakkapel gebouwd waar het dakbedrijf mooi op kon verder werken. Ons contactpersoon Niek was in de communicatie duidelijk, denkt gelukkig goed mee, en bespreekt zijn ideeën vooraf. Top!
Rob van der Woude
Rob van der Woude
21. Juni, 2023.
Wij hebben bouwbedrijf Reus gevraagd een uitbouw voor onze woning in Almere-Hout te realiseren. De uitbouw is tussen 1 februari en begin april 2023 naar volle tevredenheid gerealiseerd. Communicatie en overleg Voor ons project hadden wij Niek Reus als vaste contactpersoon en uitvoerder van de uitbouw. Deze communicatie verliep zeer plezierig. Er is vanaf het begin goede afstemming over onze wensen en mogelijkheden. Niek houdt ons op de hoogte van de voortgang en inzet van onderaannemers zoals het grond- en heibedrijf, dakdekker, loodgieter (vloerverwarming) en elektricien. Planning en afstemming De planning die aan het begin werd afgegeven is precies zo uitgevoerd. Wij werden voortdurend geïnformeerd wanneer en hoe laat mensen aanwezig zouden zijn en hoe laat er materiaal zou worden geleverd. Hierdoor konden wij onze agenda’s daarop goed afstemmen en tijdig de buren waarschuwen als een vrachtwagen materiaal moest afleveren. Kwaliteit en materialen Het gebruikte bouwmateriaal is modern en van hoge kwaliteit. Over de toepassing van het soort materiaal en de afwerking is afstemming en overleg. Zoektocht en offerte Wij hebben diverse bouwbedrijven om een offerte gevraagd. Bouwbedrijf Reus onderscheidde zich door de heldere afspraken, plezierige communicatie en een scherpe prijs. Bouwbedrijf Reus heeft onze verwachtingen overtroffen. Wij zijn erg blij met het resultaat en genieten met volle teugen van onze prachtige uitbouw. Bekijk de foto’s en oordeel zelf! Rob en Irma van der Woude Almere-Hout
M. Muller
M. Muller
1. Mei, 2023.
Wat zijn wij blij met onze aanbouw geplaatst door Bouwbedrijf Reus! Er was een duidelijke planning voordat met de werkzaamheden werd begonnen. Zo wisten wij meteen waar wij aan toe waren. Hoe fijn is dat bij een verbouwing! Zij komen afspraken na, communiceren heel duidelijk en leveren topkwaliteit! Wat ook heel fijn is, is dat zij na het werken alles schoon achterlaten! Het personeel was allemaal even vriendelijk. Als je bouwbedrijf Reus inschakelt weet je dat het goed komt!
Bob van der Heijden
Bob van der Heijden
6. April, 2023.
Ben zeer tevreden met het resultaat van de dakkapelrenovatie. Mooi strak en snel gedaan. Goed werk!
Monica Knijn
Monica Knijn
26. Februari, 2023.
Wij hebben hele goede ervaringen met bouwbedrijf Reus. Alle mannen zijn erg professioneel en leveren goede kwaliteit. Wij zijn super tevreden met het eindresultaat.
Thuy Truong
Thuy Truong
8. Februari, 2023.
Wij zijn zeer tevreden over Bouwbedrijf Reus. Echt serieus een aanrader! Zij hebben aanbouw voor onze woning gedaan. De mannen werken heel netjes en secuur. De communicatie ging uitstekend. Elk punt overleggen zij met ons. Wij konden met gerust hart op vakantie gaan. Bouw Reus, jullie hebben mooi werk verricht. Wij zijn enorm blij met onze aanbouw. Op naar de volgende klus!

Een erker aanbouwen met Bouwbedrijf Reus

Wilt u een erker aanbouwen, keuken uitbouwen of een nieuwe serre bouwen?

Voor de meest uiteenlopende verbouwingen kunt u terecht bij dé aannemer van Enkhuizen en omstreken.

Kies voor zekerheid en profiteer van echt vakmanschap en scherpe prijzen. Bouwbedrijf Reus is uw partner voor aan- en verbouw!

Wij hebben veel ervaring met het plaatsen van erkers en serre’s, van een goed gebouwde erker heeft u decennia lang plezier.

Veel extra licht in de woonkamer, extra ruimte en een prachtig uitzicht en aanzicht zijn de voordelen die een erker met zich mee brengt.

U kunt een erker plaatsen aan de woonkamer, maar ook aan de keuken is een optie. Benieuwd naar hoe wij jouw erker kunnen verwezenlijken?

Creëer meer leefruimte in uw huis

Naast het aanbouwen van een erker is het uitbouwen van een keuken een andere creatieve manier om meer leefruimte in uw huis te creëren.

De keuken is een ruimte waar in ieder huis veel mensen naartoe trekken. En wat is er dan prettiger dan het betrekken van de keuken in de woonkamer door het creëren van een woonkeuken?

Een keuken aanbouwen biedt u de mogelijkheid om deze geheel naar wens samen te stellen.

Bij het uitbouwen van uw keuken krijgt u persoonlijk advies en worden alle mogelijkheden met betrekking tot een nieuwe keuken in kaart gebracht.

Wij begeleiden u graag in het gehele proces waarbij wij uiteindelijk uw keuken uitbouwen.

Wilt u ook een keuken uitbouwen en volledig naar wens samenstellen?

Neem contact op en maak een afspraak voor vrijblijvend advies.

Erker aanbouwen

Erker aanbouwen aan een rijtjeshuis

Woont u in een rijtjeshuis en zou u graag een erker laten aanbouwen?

Een erker aanbouwen aan uw rijtjeshuis is de oplossing om uw (woon)kamer te vergroten.

Bij een rijtjeswoning is er meestal weinig/geen ruimte naast het huis, dus kan er enkel aan de voorzijde en achterzijde van de woning gebouwd worden.

Als er aan de voorzijde wordt gebouwd is er eigenlijk altijd een vergunning nodig. 

Nadeel van het aanbouwen van een erker aan een rijtjeshuis is dat er meestal al weinig omliggende grond ligt om een rijtjeshuis.

Bij het aanbouwen wordt er dus ruimte van de voor- of achtertuin ingeleverd voor de erker.

Veelgestelde vragen over het plaatsen van een erker:

Wat zijn de kosten van het aanbouwen van een erker?

De kosten van een erker verschillen per situatie. Gemiddeld kost het aanbouwen van een erker tussen de €6.000 – €9.000. Daar kunnen eventueel de kosten van een vergunning bij komen. Wilt u de kosten weten van het aanbouwen van een erker in uw situatie? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Heb ik een vergunning nodig voor het aanbouwen van een erker?

Of je voor het bouwen van een erker een vergunning nodig hebt is afhankelijk van verschillende factoren. Wil je een erker bouwen aan de voorzijde van je huis? Dan heb je (bijna) altijd een vergunning nodig. Wil je de erker bouwen op je op je achtererf? Dan heb je meestal geen vergunning nodig. Kom erachter of een vergunning nodig is in jouw situatie door de online vergunningcheck te doen. 

Wat zijn de kosten van een vergunning voor een erker?

Heb je een vergunning nodig voor het bouwen van een erker, en overweeg je om deze aan te vragen? Dan vraag je je waarschijnlijk af hoeveel dit gaat kosten. Helaas kunnen we hier geen exacte kosten voor geven, de kosten verschillen namelijk per gemeente. We kunnen wel een indicatie geven van de kosten voor het aanvragen van een vergunning voor je erker. Vaak zijn de kosten van het vergunning 2% van de totale kosten van de aanbouw van de erker. Dus bouw jij een erker van €10.000 dan kost een vergunning voor deze erker gemiddeld €200.

Erker aanbouwen door Bouwbedrijf Reus

Afspraak maken

Wij komen gratis bij u langs.

Een inventarisatie van uw project of wensen doen wij graag en gratis bij u op locatie. Wilt u een deskundig advies of even kennismaken? Laat ons weten wanneer een afspraak u schikt, en wij nemen contact met u op.

  • Hidden
  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Realisatie uiteenlopende bouwprojecten

Als gedegen bouwbedrijf uit Enkhuizen hebben wij jarenlange ervaring in het realiseren van een groot aantal bouwprojecten. Door onze klanten worden wij geroemd om onze betrouwbaarheid, vakkundige advies, snelle besluitvorming en een verantwoord kostenniveau.

Keurmerken / aangesloten bij