Slaapkamer op zolder

Een slaapkamer op zolder laten bouwen is een fantastisch idee voor het gebruiken van de zolder. Vaak wordt de zolder gezien als een plek waar mensen niet weten wat ze ermee moeten doen. Een slaapkamer op zolder bouwen is een fantastisch idee voor het gebruiken van de zolder. Maar hoe zorg je ervoor dat dit op de juiste manier gebeurd. Misschien is de zolder wel net even te klein voor een slaapkamer of is het net te laag. Wij bij bouwbedrijf Reus staan klaar om u te helpen met het aanbouwen van uw zolder!

Wij adviseren u graag over de voor- en nadelen. Bij Bouwbedrijf Reus maken wij gebruik van diverse duurzame materialen als wij een slaapkamer op zolder bouwen. Nieuwsgierig geworden? Neem contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

 

Geen slaapkamer maar wat dan wel?

Wilt u uw zolder beter benutten? Of wilt u iets op zolder waar u heel erg naar uitkijkt? Dan komen wij in actie. Wij maken uw zolder zo dat het de perfecte ruimte is voor uw doeleinde. Dit kan bijvoorbeeld een slaapkamer zijn maar dit kan ook een mancave op zolder zijn. Of maak er een mooie kinderkamer van. De mogelijkheden zijn groot en wij komen graag een keer langs om de ruimte te bekijken.

Wij adviseren u graag over de voor- en nadelen van verschillende types. Nieuwsgierig geworden naar de verschillende mogelijk heden en wilt u ook uw zolder laten verbouwen? Neem contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Dakkapel om woonruimte te vergroten

Maak uw zolder groter en laat meer licht naar binnen. Hoe zou je dit kunnen doen? Door een dakkapel te laten plaatsen. Een dakkapel is handig voor mensen die hun zolder een stukje groter en meer licht naar binnen willen laten. Een dakkapel is redelijk goedkoop en zorgt voor een stuk meer ruimte en licht op uw zolder. Hiermee krijg je meteen het gevoel dat hier een slaapkamer goed zou passen. 

  Wij geven u graag vrijblijvend advies waardoor u meer inzicht krijgt in de mogelijkheden. Neem direct contact op en wij geven u vrijblijvend advies!

  Bouwbedrijf Reus is uw partner! 

  Bouwbedrijf Reus kunt u inschakelen voor uw projecten, maar ook voor tal van andere werkzaamheden als een verbouwing, het bouwen van tuinhuizen, metsel- en timmerwerkzaamheden en een erker aanbouwen. Informeer naar de mogelijkheden of vraag een gratis offerte aan.

  Afspraak maken

  Wilt u graag met ons in gesprek over de mogelijkheden? Maak dan een afspraak.

  • Hidden
  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Realisatie uiteenlopende bouwprojecten

  Als gedegen bouwbedrijf uit Enkhuizen hebben wij jarenlange ervaring in het realiseren van een groot aantal bouwprojecten. Door onze klanten worden wij geroemd om onze betrouwbaarheid, vakkundige advies, snelle besluitvorming en een verantwoord kostenniveau.

  Keurmerken / aangesloten bij