Gevelbekleding

Kunststof gevelbekleding is van grote waarde voor uw huis. Het geeft uw huis de juiste uitstraling. Voor welke stijl u ook gaat, u bent bij bouwbedrijf Reus aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat u de gevelbekleding krijgt die perfect bij de stijl van uw huis past. 

Kunststof gevelbekleding

Kunststof gevelbekleding biedt vele voordelen voor uw huis. Het is duurzaam, onderhoudsarm en UV-bestendig. Kunststof gevelpanelen zijn beschikbaar in verschillende stijlen en kleuren, waardoor ze perfect passen bij de gewenste uitstraling van uw huis. Bij Reus Gevelsystemen bieden wij hoogwaardige kunststof gevelbekleding die uw woning beschermt en verfraait. Graag vertellen we u ook iets meer over de gevelrenovatie kosten.

Voordelen van kunststof gevelbekleding

  • Milieuvriendelijk: gemaakt van recyclebare materialen.
  • Onderhoudsarm: minimale onderhoudsvereisten.
  • UV-bestendig: bestand tegen verkleuring door zonlicht.
  • Diverse kleuropties: beschikbaar in allerlei kleuren.
  • Makkelijke installatie: snel en eenvoudig te monteren met onzichtbare bevestiging.
  • Houtnerfstructuur: nauwelijks te onderscheiden van echt hout, met een levensduur tot wel dertig jaar zonder onderhoud.

Duurzame gevelrenovatie en isolatie

Bij Reus Gevelsystemen zijn wij gespecialiseerd in duurzame gevelrenovatie en gevelisolatie. Onze oplossingen helpen bij het verbeteren van de energie-efficiëntie van uw huis, waardoor u energiekosten bespaart. Wij bieden diverse gevelsystemen, waaronder steenstrips, houten gevelbekleding en kunststof gevelbekleding, die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en normen.

Gevelsystemen en stijlen

  • Steenstrips gevelbekleding: een duurzame oplossing met hoge isolatiewaarde en een traditionele uitstraling.
  • Houten gevelbekleding: biedt onbeperkte ontwerpmogelijkheden en is duurzaam door milieuvriendelijke technieken.
  • Kunststof gevelbekleding: duurzaam, onderhoudsarm en beschikbaar in diverse stijlen en kleuren.

Diensten en advies

Bij Reus Gevelsystemen bieden wij uitgebreid gevelbekleding advies en maken wij offertes op maat. Onze gevelrenovatie specialisten helpen u bij het kiezen van de juiste gevelafwerking opties om de uitstraling en waarde van uw huis te verbeteren. Vraag een offerte aan en ontdek de voordelen van onze moderne gevelbekleding materialen en energiezuinige oplossingen.

Nóg meer gevelbekleding

Reus Gevelsystemen

 

 

Wat onze klanten zeggen over onze gevelbekleding

Bij Reus Gevelsystemen zijn wij trots op de positieve ervaringen van onze klanten. Veel van hen waarderen de kwaliteit en duurzaamheid van onze kunststof gevelbekleding. Onze klanten kiezen voor onze milieuvriendelijke en onderhoudsarme gevelbekleding vanwege de diverse stijlen en kleuropties die beschikbaar zijn. Dankzij onze energiezuinige gevelisolatie en professionele installatie hebben veel huiseigenaren hun energiekosten verlaagd en de uitstraling van hun huis aanzienlijk verbeterd. Lees hieronder enkele van hun lovende beoordelingen.

Erika Pietersz
Erika Pietersz
4. November, 2023.
Mooie kunststof boeidelen rondom de aanbouw. Bouwbedrijf Reus denkt mee in oplossingen, heel fijn en het heeft prachtig uitgepakt Voor de volgende klus gaan we zeker weer naar Bouwbedrijf Reus!
Roy en Saskia H&H
Roy en Saskia H&H
16. Oktober, 2023.
Zeer fijne mensen, die verstand hebben van wat zij doen. Wanneer er twijfel is over een product wordt er eerst goed onderzoek gedaan. Er werd mooi werk geleverd, netjes en goed. Er wordt met goede onderaannemers gewerkt die allemaal zeer betrokken zijn met de firma. Ook de laagdrempeligheid bij vragen en/of opmerkingen hebben wij als zeer positief ervaren. Kortom, wij zijn zeer tevreden.
antoon van lanen
antoon van lanen
13. Oktober, 2023.
Offerte gevraagd bij Fa Reus voor vervanging grootste gedeelte van onze houten kozijnen. Na telefonisch contact direct bezoek gehad van de heer Reus en later offerte ontvangen. Werkzaamheden zijn in 2 keer uitgevoerd en we zijn zeer tevreden met het resultaat de gezelligheid en het nette werken van de mannen. Ondanks extra opbouwen van steigers gewoon de offerteprijs betaald. Goed gedaan fa Reus
EnZo84PL
EnZo84PL
21. Augustus, 2023.
Niek en zijn collega's hebben de uitbouw bij ons gedaan. Alles was netjes en professioneel gedaan. De mannen zijn heel vriendelijk en houden goed contact met jou door de hele process. Ik kan Bouwbedrijf Reus volledig aanraden. Daniel
P Leeuwen
P Leeuwen
18. Juli, 2023.
Bouwbedrijf Reus heeft tijdens ons dakrenovatie nieuwe bovengevels en een strakke dakkapel gerealiseerd. Ze hebben de oude gevels vanaf de eerste verdieping afgebroken en deze opnieuw opgebouwd van hout. Met erg knap resultaat. Daarnaast hebben ze een keurige dakkapel gebouwd waar het dakbedrijf mooi op kon verder werken. Ons contactpersoon Niek was in de communicatie duidelijk, denkt gelukkig goed mee, en bespreekt zijn ideeën vooraf. Top!
Rob van der Woude
Rob van der Woude
21. Juni, 2023.
Wij hebben bouwbedrijf Reus gevraagd een uitbouw voor onze woning in Almere-Hout te realiseren. De uitbouw is tussen 1 februari en begin april 2023 naar volle tevredenheid gerealiseerd. Communicatie en overleg Voor ons project hadden wij Niek Reus als vaste contactpersoon en uitvoerder van de uitbouw. Deze communicatie verliep zeer plezierig. Er is vanaf het begin goede afstemming over onze wensen en mogelijkheden. Niek houdt ons op de hoogte van de voortgang en inzet van onderaannemers zoals het grond- en heibedrijf, dakdekker, loodgieter (vloerverwarming) en elektricien. Planning en afstemming De planning die aan het begin werd afgegeven is precies zo uitgevoerd. Wij werden voortdurend geïnformeerd wanneer en hoe laat mensen aanwezig zouden zijn en hoe laat er materiaal zou worden geleverd. Hierdoor konden wij onze agenda’s daarop goed afstemmen en tijdig de buren waarschuwen als een vrachtwagen materiaal moest afleveren. Kwaliteit en materialen Het gebruikte bouwmateriaal is modern en van hoge kwaliteit. Over de toepassing van het soort materiaal en de afwerking is afstemming en overleg. Zoektocht en offerte Wij hebben diverse bouwbedrijven om een offerte gevraagd. Bouwbedrijf Reus onderscheidde zich door de heldere afspraken, plezierige communicatie en een scherpe prijs. Bouwbedrijf Reus heeft onze verwachtingen overtroffen. Wij zijn erg blij met het resultaat en genieten met volle teugen van onze prachtige uitbouw. Bekijk de foto’s en oordeel zelf! Rob en Irma van der Woude Almere-Hout
M. Muller
M. Muller
1. Mei, 2023.
Wat zijn wij blij met onze aanbouw geplaatst door Bouwbedrijf Reus! Er was een duidelijke planning voordat met de werkzaamheden werd begonnen. Zo wisten wij meteen waar wij aan toe waren. Hoe fijn is dat bij een verbouwing! Zij komen afspraken na, communiceren heel duidelijk en leveren topkwaliteit! Wat ook heel fijn is, is dat zij na het werken alles schoon achterlaten! Het personeel was allemaal even vriendelijk. Als je bouwbedrijf Reus inschakelt weet je dat het goed komt!
Bob van der Heijden
Bob van der Heijden
6. April, 2023.
Ben zeer tevreden met het resultaat van de dakkapelrenovatie. Mooi strak en snel gedaan. Goed werk!
Monica Knijn
Monica Knijn
26. Februari, 2023.
Wij hebben hele goede ervaringen met bouwbedrijf Reus. Alle mannen zijn erg professioneel en leveren goede kwaliteit. Wij zijn super tevreden met het eindresultaat.
Thuy Truong
Thuy Truong
8. Februari, 2023.
Wij zijn zeer tevreden over Bouwbedrijf Reus. Echt serieus een aanrader! Zij hebben aanbouw voor onze woning gedaan. De mannen werken heel netjes en secuur. De communicatie ging uitstekend. Elk punt overleggen zij met ons. Wij konden met gerust hart op vakantie gaan. Bouw Reus, jullie hebben mooi werk verricht. Wij zijn enorm blij met onze aanbouw. Op naar de volgende klus!

Uw prijs indicatie van een aanbouw

Expertises

Waarvoor u ons kunt inschakelen

Wij werken in de regio’s Noord-Holland, Flevoland, Utrecht-Noord.
Voor particulieren maar ook voor ontwikkelaars, architecten en andere partijen.

aanbouw enkhuizen

Aanbouw & erkers

Bekijk de mogelijkheden

tuingebouw opgeleverd door bouwbedrijf Reus in de regio Enkhuizen

Tuinhuizen en veranda's

Bekijk de mogelijkheden
dakkapel van binnenuit gezien

Dakkapellen

Bekijk de mogelijkheden

Metselwerk

Bekijk de mogelijkheden

Zolder verbouwen

Bekijk de mogelijkheden

Serre bouwen

Bekijk de mogelijkheden
gevelrenovatie omgeving enkhuizen

Gevelbekleding

Bekijk de mogelijkheden

Kozijnen vervangen

Bekijk de mogelijkheden

Woning verbetering

Bekijk de mogelijkheden

Keurmerken / Aangesloten bij:

Velux montage partner keurmerk
Komo keurmerk
kwaliteits vakman keurmerk
Politie veilig wonen keurmerk