Dakwerken

 

Veiligheid en kostenbesparing

Een goed dak op uw huis is natuurlijk belangrijk voor de veiligheid en kan bovendien veel schelen op de stookkosten. Moderne daken zijn vrijwel allemaal goed geïsoleerd en hebben hier veel baat bij.  Bouwbedrijf Reus levert krachtige dakwerken in de regio Noord-Holland en Flevoland, onder meer in Enkhuizen, Hoorn, Almere en Lelystad. Wij zijn gespecialiseerd in het uitbreiden van daken met dakkapellen en dakvensters of dakramen.

Traditionele en moderne dakdekken

Op het gebied van dakdekken hebben we veel ervaring met traditionele pannendaken. Wij helpen u graag in het geval van lekkages. Voor modernere kunststof daken of platte daken raden wij aan om naar een specialist te gaan. Hoewel ons aanbod aan dakwerken in Flevoland enigszins beperkt is, belet dit ons niet om ook hier, in plaatsen zoals Almere en Lelystad, onze hoge kwaliteit te leveren.

Extra ruimte met een dakkapel

Een nieuwe dakkapel schept in een handomdraai extra ruimte op uw bovenverdieping of zolder. U verandert een krap zoldertje snel in een nieuwe studeerkamer met een van onze dakkapellen. Wij regelen het gehele proces, van opbouw tot de laatste details in het dakwerk, voor u in Enkhuizen, Hoorn, Almere, Lelystad en omgeving.

dakwerken door bouwbedrijf Reus
Kosten kozijnen vervangen
dak dekker

Betrouwbare Dakwerken in Enkhuizen, Lelystad, Almere en Hoorn met Velux Dakramen

 

Wij begrijpen dat u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor uw dakwerken in Enkhuizen, Lelystad, Almere en Hoorn. Als officieel erkend leverancier van Velux dakramen, kunnen wij u verzekeren van hoogwaardige producten en vakkundige installatie.

Onze ervaren specialisten nemen graag de tijd om samen met u te kijken welke oplossing het beste bij uw woning en wensen past. We luisteren aandachtig naar uw behoeften en geven transparant advies, zodat u met een gerust hart kunt kiezen.

Met Velux dakvensters haalt u op een efficiënte manier veel natuurlijk licht binnen. Zo transformeert u eenvoudig een donkere zolder tot een prettige ruimte, ideaal voor een studeerkamer of ontspanningshoek. Onze vakmensen zorgen voor een nette en secure plaatsing, met oog voor detail en minimale overlast.

We begrijpen dat u zorgvuldig te werk wilt gaan bij het kiezen van een aannemer. Daarom nodigen we u graag uit voor een vrijblijvend gesprek, waarin we uw project in detail bespreken en al uw vragen beantwoorden. Zo krijgt u een duidelijk beeld van onze werkwijze en wat u van ons kunt verwachten.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om samen met u te werken aan het realiseren van uw bouwplannen in Enkhuizen, Lelystad, Almere en Hoorn, op een manier die aansluit bij uw behoeften en verwachtingen.

Bouwbedrijf Reus, duidelijkheid en transparantie.

Bouwbedrijf Reus hecht grote waarde aan duidelijkheid en transparantie in alle financiële transacties. Met een offerte op maat die in detail uiteenzet welke werkzaamheden we voor u gaan verrichten, zorgen wij dat de dakwerken en andere projecten voor u van een leien dakje gaan. Wij bieden vooraf duidelijke offertes en komen niet achteraf met onverwachte kosten.

Met een ijzersterke service en klantgerichte aanpak zorgen wij dat uw wensen zo nauwkeurig mogelijk gevolgd worden. Onze professionals hebben jaren ervaring in de meest uiteenlopende klussen en zijn voor een beetje uitdaging niet bang. Ze leveren geweldige kwaliteit tegen een scherpe prijs en zorgen keer op keer voor een prachtig eindresultaat.

U kunt vertrouwen op onze kwaliteit en professionaliteit, ondersteund door onze ruime ervaring en positieve klantbeoordelingen. Onze medewerkers werken netjes en zorgen voor een ordelijke werkomgeving, zodat de overlast tijdens de renovatie tot een minimum beperkt blijft.

We leveren geweldige kwaliteit tegen een scherpe prijs en zorgen keer op keer voor een prachtig eindresultaat.

Neem snel contact op met Bouwbedrijf Reus voor meer informatie.

Dakwerken Lelystad

Hoe onze klanten onze dienstverlening ervaren

Erika Pietersz
Erika Pietersz
4. November, 2023.
Mooie kunststof boeidelen rondom de aanbouw. Bouwbedrijf Reus denkt mee in oplossingen, heel fijn en het heeft prachtig uitgepakt Voor de volgende klus gaan we zeker weer naar Bouwbedrijf Reus!
Roy en Saskia H&H
Roy en Saskia H&H
16. Oktober, 2023.
Zeer fijne mensen, die verstand hebben van wat zij doen. Wanneer er twijfel is over een product wordt er eerst goed onderzoek gedaan. Er werd mooi werk geleverd, netjes en goed. Er wordt met goede onderaannemers gewerkt die allemaal zeer betrokken zijn met de firma. Ook de laagdrempeligheid bij vragen en/of opmerkingen hebben wij als zeer positief ervaren. Kortom, wij zijn zeer tevreden.
antoon van lanen
antoon van lanen
13. Oktober, 2023.
Offerte gevraagd bij Fa Reus voor vervanging grootste gedeelte van onze houten kozijnen. Na telefonisch contact direct bezoek gehad van de heer Reus en later offerte ontvangen. Werkzaamheden zijn in 2 keer uitgevoerd en we zijn zeer tevreden met het resultaat de gezelligheid en het nette werken van de mannen. Ondanks extra opbouwen van steigers gewoon de offerteprijs betaald. Goed gedaan fa Reus
EnZo84PL
EnZo84PL
21. Augustus, 2023.
Niek en zijn collega's hebben de uitbouw bij ons gedaan. Alles was netjes en professioneel gedaan. De mannen zijn heel vriendelijk en houden goed contact met jou door de hele process. Ik kan Bouwbedrijf Reus volledig aanraden. Daniel
P Leeuwen
P Leeuwen
18. Juli, 2023.
Bouwbedrijf Reus heeft tijdens ons dakrenovatie nieuwe bovengevels en een strakke dakkapel gerealiseerd. Ze hebben de oude gevels vanaf de eerste verdieping afgebroken en deze opnieuw opgebouwd van hout. Met erg knap resultaat. Daarnaast hebben ze een keurige dakkapel gebouwd waar het dakbedrijf mooi op kon verder werken. Ons contactpersoon Niek was in de communicatie duidelijk, denkt gelukkig goed mee, en bespreekt zijn ideeën vooraf. Top!
Rob van der Woude
Rob van der Woude
21. Juni, 2023.
Wij hebben bouwbedrijf Reus gevraagd een uitbouw voor onze woning in Almere-Hout te realiseren. De uitbouw is tussen 1 februari en begin april 2023 naar volle tevredenheid gerealiseerd. Communicatie en overleg Voor ons project hadden wij Niek Reus als vaste contactpersoon en uitvoerder van de uitbouw. Deze communicatie verliep zeer plezierig. Er is vanaf het begin goede afstemming over onze wensen en mogelijkheden. Niek houdt ons op de hoogte van de voortgang en inzet van onderaannemers zoals het grond- en heibedrijf, dakdekker, loodgieter (vloerverwarming) en elektricien. Planning en afstemming De planning die aan het begin werd afgegeven is precies zo uitgevoerd. Wij werden voortdurend geïnformeerd wanneer en hoe laat mensen aanwezig zouden zijn en hoe laat er materiaal zou worden geleverd. Hierdoor konden wij onze agenda’s daarop goed afstemmen en tijdig de buren waarschuwen als een vrachtwagen materiaal moest afleveren. Kwaliteit en materialen Het gebruikte bouwmateriaal is modern en van hoge kwaliteit. Over de toepassing van het soort materiaal en de afwerking is afstemming en overleg. Zoektocht en offerte Wij hebben diverse bouwbedrijven om een offerte gevraagd. Bouwbedrijf Reus onderscheidde zich door de heldere afspraken, plezierige communicatie en een scherpe prijs. Bouwbedrijf Reus heeft onze verwachtingen overtroffen. Wij zijn erg blij met het resultaat en genieten met volle teugen van onze prachtige uitbouw. Bekijk de foto’s en oordeel zelf! Rob en Irma van der Woude Almere-Hout
M. Muller
M. Muller
1. Mei, 2023.
Wat zijn wij blij met onze aanbouw geplaatst door Bouwbedrijf Reus! Er was een duidelijke planning voordat met de werkzaamheden werd begonnen. Zo wisten wij meteen waar wij aan toe waren. Hoe fijn is dat bij een verbouwing! Zij komen afspraken na, communiceren heel duidelijk en leveren topkwaliteit! Wat ook heel fijn is, is dat zij na het werken alles schoon achterlaten! Het personeel was allemaal even vriendelijk. Als je bouwbedrijf Reus inschakelt weet je dat het goed komt!
Bob van der Heijden
Bob van der Heijden
6. April, 2023.
Ben zeer tevreden met het resultaat van de dakkapelrenovatie. Mooi strak en snel gedaan. Goed werk!
Monica Knijn
Monica Knijn
26. Februari, 2023.
Wij hebben hele goede ervaringen met bouwbedrijf Reus. Alle mannen zijn erg professioneel en leveren goede kwaliteit. Wij zijn super tevreden met het eindresultaat.
Thuy Truong
Thuy Truong
8. Februari, 2023.
Wij zijn zeer tevreden over Bouwbedrijf Reus. Echt serieus een aanrader! Zij hebben aanbouw voor onze woning gedaan. De mannen werken heel netjes en secuur. De communicatie ging uitstekend. Elk punt overleggen zij met ons. Wij konden met gerust hart op vakantie gaan. Bouw Reus, jullie hebben mooi werk verricht. Wij zijn enorm blij met onze aanbouw. Op naar de volgende klus!

Uitgevoerde dakwerk projecten door Bouwbedrijf Reus in Enkhuizen, Almere, Hoorn, Lelystad en omgeving.

Als gedegen bouwbedrijf uit Enkhuizen hebben wij jarenlange ervaring in het realiseren van een groot aantal bouwprojecten. Door onze klanten worden wij geroemd om onze betrouwbaarheid, vakkundige advies, snelle besluitvorming en een verantwoord kostenniveau.

Afspraak maken

Wilt u graag met ons in gesprek over de mogelijkheden?

Maak dan een afspraak. Wilt u een offerte laten maken?
Wij komen graag eerst even bij u kijken om een realistische prijs te kunnen geven.

  • Hidden
  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Keurmerken / aangesloten bij

Velux montage partner keurmerk
Komo keurmerk
kwaliteits vakman keurmerk
Politie veilig wonen keurmerk