Aanbouw erkers

Bouwbedrijf Reus voor woningvergroting: uw expert in aanbouw erkers

Vaak hebben mensen specifieke ideeën met betrekking tot de ideale woning, en vaak is het huis waar ze in wonen niet geheel conform deze wensen. Daar kunnen wij u als bouwbedrijf uit Enkhuizen bij helpen. Bijvoorbeeld door meer ruimte te creëren door het plaatsen van een erker of een dakkapel. Bouwbedrijf Reus, actief in Enkhuizen, Almere, Lelystad, en Hoorn, is uw toonaangevend bouwbedrijf en aannemer voor het toevoegen van waarde en ruimte aan uw huis door middel van aanbouw erkers. Of u nu streeft naar het vergroten van uw wooncomfort met een stijlvolle erker, of de functionaliteit van uw woning wilt verbeteren, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die niet alleen uw huis esthetisch verrijken maar ook de bruikbaarheid en waarde ervan aanzienlijk verhogen. Met een grondige kennis van de regionale bouwvoorschriften en een passie voor vakmanschap, zet Bouwbedrijf Reus zich in om uw woonwensen te realiseren, met een focus op duurzaamheid, energie-efficiëntie en esthetiek.

Erker aanbouw projecten in Enkhuizen, Almere, Lelystad, en Hoorn

 

Verbeter uw wooncomfort met stijlvolle aanbouw erkers

In Almere, Lelystad, Hoorn, en Enkhuizen staan vele huiseigenaren voor de uitdaging van een woning die lijkt te krimpen naarmate de behoeften van hun levensstijl groeien. Gebrek aan ruimte of een niet-functionele indeling kan het woongenot aanzienlijk verminderen. Specifiek, de wens voor meer natuurlijk licht en extra leefruimte brengt velen tot de overweging van een aanbouw van erkers. Wij zijn meesters in het ontwerpen en realiseren van aanbouw erkers die niet alleen uw woning esthetisch verrijken maar ook praktisch meer ruimte bieden. Of uw droom nu uitgaat naar het creëren van een lichte leeshoek, een ruimtelijke eetkamer of een zonovergoten loungegebied, onze maatwerkoplossingen voor aanbouw erkers zijn ontworpen om uw wooncomfort naar een hoger niveau te tillen.

Zorgeloze verbouwingen: uw erker aanbouw zonder stress

Het initiëren van een verbouwproject in Almere, Lelystad, Hoorn, of Enkhuizen kan ontmoedigend lijken, met name wanneer u overweegt een erker aan te bouwen. Deze zorgen zijn begrijpelijk; verbouwingen, en specifiek de aanbouw van erkers, kunnen financiële druk en onzekerheid met zich meebrengen. Dit komt vooral door de angst voor escalerende kosten, langdurige bouwwerkzaamheden, en het potentiële ongemak. Als uw deskundige aannemer in de aanbouw van erkers, begrijpt Bouwbedrijf Reus deze zorgen en zet zich in om uw angsten te verminderen. Door onze transparante werkwijze, duidelijke communicatie, en strikte naleving van deadlines en offertes, verzekeren we dat het proces van uw erker aanbouw zo soepel en stressvrij mogelijk verloopt.

Maatwerk aanbouw erkers door uw lokale expert

Bouwbedrijf Reus, uw erkende aannemer voor aanbouw erkers, staat in Almere, Lelystad, Hoorn, of Enkhuizen bekend om zijn heldere, transparante benadering en toewijding aan kwaliteit in elke fase van het project. Met onze vrijblijvende, gedetailleerde offertes krijgt u direct inzicht in de kosten, zonder onaangename verrassingen. Wij combineren snelle, persoonlijke service met vakmanschap en aandacht voor detail, waardoor uw project van aanbouw erkers zorgvuldig en naar wens wordt uitgevoerd.
Van concept tot realisatie, ons team van experts is toegewijd aan het creëren van functionele en esthetisch verrijkte ruimtes die perfect aansluiten bij uw behoeften. We respecteren uw tijd en budget, strevend naar efficiëntie en minimale hinder, om de aanbouw van uw erker soepel en aangenaam te laten verlopen. Vertrouw op Bouwbedrijf Reus om het volledige potentieel van uw huis te ontsluiten met een stijlvolle aanbouw erker.

Verwezenlijk uw droomhuis met aanbouw erkers door Bouwbedrijf Reus

Klaar om uw woonruimte in Enkhuizen, Almere, Lelystad, of Hoorn te transformeren met een stijlvolle aanbouw erker? Bouwbedrijf Reus is uw deskundige partner in het realiseren van deze specifieke woonwensen. Neem contact met ons op en ontdek de vele mogelijkheden die aanbouw erkers bieden voor uw woning. Ons ervaren team is toegewijd aan het creëren van functionele en esthetisch verrijkte ruimtes die harmonieus integreren met uw bestaande structuur, waardoor uw huis niet alleen mooier wordt, maar ook beter aansluit bij uw levensstijl en comforteisen. Start vandaag nog met ons de reis naar een thuis verrijkt met licht en ruimte, en zie hoe uw droomhuis realiteit wordt.

Waarom Bouwbedrijf Reus dé keuze is voor uw aanbouw erkers

Bouwbedrijf Reus, actief in Enkhuizen, Almere, Lelystad, en Hoorn, is dé specialist in aanbouw erkers. Wij staan bekend om onze heldere communicatie, persoonlijke service, en kwaliteitswerk, waardoor we uitblinken in het realiseren van uw woningtransformatie. Onze focus ligt op het overtreffen van uw verwachtingen met duurzame, energie-efficiënte, en esthetisch verrijkte aanbouwprojecten.
Van eerste consult tot projectoplevering, ons toegewijde team biedt maatwerkoplossingen die naadloos aansluiten bij uw behoeften. Ontdek waarom klanten ons aanbevelen voor hun aanbouw erkers en andere verbouwingsprojecten, en maak Bouwbedrijf Reus uw partner voor een thuis dat perfect past bij uw levensstijl.

Erika Pietersz
Erika Pietersz
4. November, 2023.
Mooie kunststof boeidelen rondom de aanbouw. Bouwbedrijf Reus denkt mee in oplossingen, heel fijn en het heeft prachtig uitgepakt Voor de volgende klus gaan we zeker weer naar Bouwbedrijf Reus!
Roy en Saskia H&H
Roy en Saskia H&H
16. Oktober, 2023.
Zeer fijne mensen, die verstand hebben van wat zij doen. Wanneer er twijfel is over een product wordt er eerst goed onderzoek gedaan. Er werd mooi werk geleverd, netjes en goed. Er wordt met goede onderaannemers gewerkt die allemaal zeer betrokken zijn met de firma. Ook de laagdrempeligheid bij vragen en/of opmerkingen hebben wij als zeer positief ervaren. Kortom, wij zijn zeer tevreden.
antoon van lanen
antoon van lanen
13. Oktober, 2023.
Offerte gevraagd bij Fa Reus voor vervanging grootste gedeelte van onze houten kozijnen. Na telefonisch contact direct bezoek gehad van de heer Reus en later offerte ontvangen. Werkzaamheden zijn in 2 keer uitgevoerd en we zijn zeer tevreden met het resultaat de gezelligheid en het nette werken van de mannen. Ondanks extra opbouwen van steigers gewoon de offerteprijs betaald. Goed gedaan fa Reus
EnZo84PL
EnZo84PL
21. Augustus, 2023.
Niek en zijn collega's hebben de uitbouw bij ons gedaan. Alles was netjes en professioneel gedaan. De mannen zijn heel vriendelijk en houden goed contact met jou door de hele process. Ik kan Bouwbedrijf Reus volledig aanraden. Daniel
P Leeuwen
P Leeuwen
18. Juli, 2023.
Bouwbedrijf Reus heeft tijdens ons dakrenovatie nieuwe bovengevels en een strakke dakkapel gerealiseerd. Ze hebben de oude gevels vanaf de eerste verdieping afgebroken en deze opnieuw opgebouwd van hout. Met erg knap resultaat. Daarnaast hebben ze een keurige dakkapel gebouwd waar het dakbedrijf mooi op kon verder werken. Ons contactpersoon Niek was in de communicatie duidelijk, denkt gelukkig goed mee, en bespreekt zijn ideeën vooraf. Top!
Rob van der Woude
Rob van der Woude
21. Juni, 2023.
Wij hebben bouwbedrijf Reus gevraagd een uitbouw voor onze woning in Almere-Hout te realiseren. De uitbouw is tussen 1 februari en begin april 2023 naar volle tevredenheid gerealiseerd. Communicatie en overleg Voor ons project hadden wij Niek Reus als vaste contactpersoon en uitvoerder van de uitbouw. Deze communicatie verliep zeer plezierig. Er is vanaf het begin goede afstemming over onze wensen en mogelijkheden. Niek houdt ons op de hoogte van de voortgang en inzet van onderaannemers zoals het grond- en heibedrijf, dakdekker, loodgieter (vloerverwarming) en elektricien. Planning en afstemming De planning die aan het begin werd afgegeven is precies zo uitgevoerd. Wij werden voortdurend geïnformeerd wanneer en hoe laat mensen aanwezig zouden zijn en hoe laat er materiaal zou worden geleverd. Hierdoor konden wij onze agenda’s daarop goed afstemmen en tijdig de buren waarschuwen als een vrachtwagen materiaal moest afleveren. Kwaliteit en materialen Het gebruikte bouwmateriaal is modern en van hoge kwaliteit. Over de toepassing van het soort materiaal en de afwerking is afstemming en overleg. Zoektocht en offerte Wij hebben diverse bouwbedrijven om een offerte gevraagd. Bouwbedrijf Reus onderscheidde zich door de heldere afspraken, plezierige communicatie en een scherpe prijs. Bouwbedrijf Reus heeft onze verwachtingen overtroffen. Wij zijn erg blij met het resultaat en genieten met volle teugen van onze prachtige uitbouw. Bekijk de foto’s en oordeel zelf! Rob en Irma van der Woude Almere-Hout
M. Muller
M. Muller
1. Mei, 2023.
Wat zijn wij blij met onze aanbouw geplaatst door Bouwbedrijf Reus! Er was een duidelijke planning voordat met de werkzaamheden werd begonnen. Zo wisten wij meteen waar wij aan toe waren. Hoe fijn is dat bij een verbouwing! Zij komen afspraken na, communiceren heel duidelijk en leveren topkwaliteit! Wat ook heel fijn is, is dat zij na het werken alles schoon achterlaten! Het personeel was allemaal even vriendelijk. Als je bouwbedrijf Reus inschakelt weet je dat het goed komt!
Bob van der Heijden
Bob van der Heijden
6. April, 2023.
Ben zeer tevreden met het resultaat van de dakkapelrenovatie. Mooi strak en snel gedaan. Goed werk!
Monica Knijn
Monica Knijn
26. Februari, 2023.
Wij hebben hele goede ervaringen met bouwbedrijf Reus. Alle mannen zijn erg professioneel en leveren goede kwaliteit. Wij zijn super tevreden met het eindresultaat.
Thuy Truong
Thuy Truong
8. Februari, 2023.
Wij zijn zeer tevreden over Bouwbedrijf Reus. Echt serieus een aanrader! Zij hebben aanbouw voor onze woning gedaan. De mannen werken heel netjes en secuur. De communicatie ging uitstekend. Elk punt overleggen zij met ons. Wij konden met gerust hart op vakantie gaan. Bouw Reus, jullie hebben mooi werk verricht. Wij zijn enorm blij met onze aanbouw. Op naar de volgende klus!
Erika Pietersz
Erika Pietersz
4. November, 2023.
Mooie kunststof boeidelen rondom de aanbouw. Bouwbedrijf Reus denkt mee in oplossingen, heel fijn en het heeft prachtig uitgepakt Voor de volgende klus gaan we zeker weer naar Bouwbedrijf Reus!
Roy en Saskia H&H
Roy en Saskia H&H
16. Oktober, 2023.
Zeer fijne mensen, die verstand hebben van wat zij doen. Wanneer er twijfel is over een product wordt er eerst goed onderzoek gedaan. Er werd mooi werk geleverd, netjes en goed. Er wordt met goede onderaannemers gewerkt die allemaal zeer betrokken zijn met de firma. Ook de laagdrempeligheid bij vragen en/of opmerkingen hebben wij als zeer positief ervaren. Kortom, wij zijn zeer tevreden.
antoon van lanen
antoon van lanen
13. Oktober, 2023.
Offerte gevraagd bij Fa Reus voor vervanging grootste gedeelte van onze houten kozijnen. Na telefonisch contact direct bezoek gehad van de heer Reus en later offerte ontvangen. Werkzaamheden zijn in 2 keer uitgevoerd en we zijn zeer tevreden met het resultaat de gezelligheid en het nette werken van de mannen. Ondanks extra opbouwen van steigers gewoon de offerteprijs betaald. Goed gedaan fa Reus
EnZo84PL
EnZo84PL
21. Augustus, 2023.
Niek en zijn collega's hebben de uitbouw bij ons gedaan. Alles was netjes en professioneel gedaan. De mannen zijn heel vriendelijk en houden goed contact met jou door de hele process. Ik kan Bouwbedrijf Reus volledig aanraden. Daniel
P Leeuwen
P Leeuwen
18. Juli, 2023.
Bouwbedrijf Reus heeft tijdens ons dakrenovatie nieuwe bovengevels en een strakke dakkapel gerealiseerd. Ze hebben de oude gevels vanaf de eerste verdieping afgebroken en deze opnieuw opgebouwd van hout. Met erg knap resultaat. Daarnaast hebben ze een keurige dakkapel gebouwd waar het dakbedrijf mooi op kon verder werken. Ons contactpersoon Niek was in de communicatie duidelijk, denkt gelukkig goed mee, en bespreekt zijn ideeën vooraf. Top!
Rob van der Woude
Rob van der Woude
21. Juni, 2023.
Wij hebben bouwbedrijf Reus gevraagd een uitbouw voor onze woning in Almere-Hout te realiseren. De uitbouw is tussen 1 februari en begin april 2023 naar volle tevredenheid gerealiseerd. Communicatie en overleg Voor ons project hadden wij Niek Reus als vaste contactpersoon en uitvoerder van de uitbouw. Deze communicatie verliep zeer plezierig. Er is vanaf het begin goede afstemming over onze wensen en mogelijkheden. Niek houdt ons op de hoogte van de voortgang en inzet van onderaannemers zoals het grond- en heibedrijf, dakdekker, loodgieter (vloerverwarming) en elektricien. Planning en afstemming De planning die aan het begin werd afgegeven is precies zo uitgevoerd. Wij werden voortdurend geïnformeerd wanneer en hoe laat mensen aanwezig zouden zijn en hoe laat er materiaal zou worden geleverd. Hierdoor konden wij onze agenda’s daarop goed afstemmen en tijdig de buren waarschuwen als een vrachtwagen materiaal moest afleveren. Kwaliteit en materialen Het gebruikte bouwmateriaal is modern en van hoge kwaliteit. Over de toepassing van het soort materiaal en de afwerking is afstemming en overleg. Zoektocht en offerte Wij hebben diverse bouwbedrijven om een offerte gevraagd. Bouwbedrijf Reus onderscheidde zich door de heldere afspraken, plezierige communicatie en een scherpe prijs. Bouwbedrijf Reus heeft onze verwachtingen overtroffen. Wij zijn erg blij met het resultaat en genieten met volle teugen van onze prachtige uitbouw. Bekijk de foto’s en oordeel zelf! Rob en Irma van der Woude Almere-Hout
M. Muller
M. Muller
1. Mei, 2023.
Wat zijn wij blij met onze aanbouw geplaatst door Bouwbedrijf Reus! Er was een duidelijke planning voordat met de werkzaamheden werd begonnen. Zo wisten wij meteen waar wij aan toe waren. Hoe fijn is dat bij een verbouwing! Zij komen afspraken na, communiceren heel duidelijk en leveren topkwaliteit! Wat ook heel fijn is, is dat zij na het werken alles schoon achterlaten! Het personeel was allemaal even vriendelijk. Als je bouwbedrijf Reus inschakelt weet je dat het goed komt!
Bob van der Heijden
Bob van der Heijden
6. April, 2023.
Ben zeer tevreden met het resultaat van de dakkapelrenovatie. Mooi strak en snel gedaan. Goed werk!
Monica Knijn
Monica Knijn
26. Februari, 2023.
Wij hebben hele goede ervaringen met bouwbedrijf Reus. Alle mannen zijn erg professioneel en leveren goede kwaliteit. Wij zijn super tevreden met het eindresultaat.
Thuy Truong
Thuy Truong
8. Februari, 2023.
Wij zijn zeer tevreden over Bouwbedrijf Reus. Echt serieus een aanrader! Zij hebben aanbouw voor onze woning gedaan. De mannen werken heel netjes en secuur. De communicatie ging uitstekend. Elk punt overleggen zij met ons. Wij konden met gerust hart op vakantie gaan. Bouw Reus, jullie hebben mooi werk verricht. Wij zijn enorm blij met onze aanbouw. Op naar de volgende klus!

Uw prijs indicatie van een aanbouw

Expertises

Waarvoor u ons kunt inschakelen

Wij werken in de regio’s Noord-Holland, Flevoland, Utrecht-Noord.
Voor particulieren maar ook voor ontwikkelaars, architecten en andere partijen.

aanbouw enkhuizen

Aanbouw & erkers

Bekijk de mogelijkheden

tuingebouw opgeleverd door bouwbedrijf Reus in de regio Enkhuizen

Tuinhuizen en veranda's

Bekijk de mogelijkheden
dakkapel van binnenuit gezien

Dakkapellen

Bekijk de mogelijkheden

Metselwerk

Bekijk de mogelijkheden

Zolder verbouwen

Bekijk de mogelijkheden

Serre bouwen

Bekijk de mogelijkheden
gevelrenovatie omgeving enkhuizen

Gevelbekleding

Bekijk de mogelijkheden

Kozijnen vervangen

Bekijk de mogelijkheden

Woning verbetering

Bekijk de mogelijkheden

Keurmerken / Aangesloten bij:

Velux montage partner keurmerk
Komo keurmerk
kwaliteits vakman keurmerk
Politie veilig wonen keurmerk