Bouwbedrijf 

Noord-Holland

Wilt u gaan verbouwen en bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbaar bouwbedrijf in Enkhuizen en omstreken? Bouwbedrijf Reus is hét bouwbedrijf uit Noord-Holland waarbij alles mogelijk is. Van het vervangen van een kozijn tot de meest uiteenlopende bouwprojecten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn als bouwbedrijf in Noord-Holland gevestigd, maar werkzaam op diverse locaties in het land. Weet u precies wat u wilt laten verbouwen? Neem dan direct contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

bouwbedrijf noord-holland | Bouwbedrijf Reus
Afbeelding van een aanbouw in de omgeving van Enkhuizen gemaakt door bouwbedrijf reus

Bouwprojecten van dé aannemer uit Noord-Holland

Noord-Holland staat bekend om de vele aannemers en de hoge kwaliteit werk die geleverd wordt. Bouwbedrijf Reus is als aannemer uit Enkhuizen een gevestigde naam met de meest uiteenlopende bouwprojecten op het portfolio. Als zeer veelzijdige aannemer uit Noord-Holland zijn wij uw partner voor de volgende werkzaamheden:

De bovenstaande werkzaamheden is slechts een kleine greep uit alle diensten die wij als aannemer uit Enkhuizen aanbieden. Bekijk direct het totale overzicht van onze diensten en informeer naar de uiteenlopende mogelijkheden.

Als aannemer in Noord-Holland zijn wij gespecialiseerd in woningsvergroting en –verbetering. Wij zetten onze jarenlange ervaring graag in om de verbouwing van uw kantoor of woning succesvol af te ronden. Doordat wij streven naar zeer hoge kwaliteit werken wij enkel met de beste materialen en beschikken wij over bekwame vakmensen. Bouwbedrijf Reus is niet voor niets hét bouwbedrijf van Enkhuizen en omstreken.

Meer over bouwbedrijf Reus

Een overzicht van reeds uitgevoerde bouwprojecten van Bouwbedrijf Reus ziet u op onze homepagina. Ook per dienst kunt u het eindresultaten van verschillende bouwprojecten bekijken. Bent u nieuwsgierig naar de vele mogelijkheden? Neem contact op middels het contactformulier of vraag direct een offerte aan. Ook zijn wij telefonische bereikbaar op 0228 -32 53 28. Kiest u ook voor de beste kwaliteit? Hét bouwbedrijf van Enkhuizen staat voor u klaar!

aanbouw-in-hoorn

Afspraak maken

Wilt u graag met ons in gesprek over de mogelijkheden?

Maak dan een afspraak. Wilt u een offerte laten maken?
Wij komen graag eerst even bij u kijken om een realistische prijs te kunnen geven.

  • Hidden
  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Realisatie uiteenlopende bouwprojecten

Als gedegen bouwbedrijf uit Enkhuizen hebben wij jarenlange ervaring in het realiseren van een groot aantal bouwprojecten. Door onze klanten worden wij geroemd om onze betrouwbaarheid, vakkundige advies, snelle besluitvorming en een verantwoord kostenniveau.

Keurmerken / aangesloten bij