Aanbouw in Lelystad

Haal op eenvoudige wijze meer uit uw woning door deze op stijlvolle wijze uit te breiden. Een mooie erker of een aanbouw geeft u in Lelystad een aanmerkelijke hoeveelheid extra ruimte. Met moderne bouwtechnieken zorgen wij voor een buitengewoon resultaat dat aan al uw verwachtingen voldoet. Dit realiseren wij onder meer met een grondig uitgewerkte offerte waarin wij al uw persoonlijke wensen en behoeften meenemen. Zet snel de volgende stap naar uw droomhuis en geef uzelf de ruimte die u zoekt met een aanbouw voor uw woning in Lelystad. Bouwbedrijf Reus maakt er elke keer weer prachtig vakwerk van.

Er zijn uiteraard nog veel meer mogelijkheden om uw huis te verrijken. Onze experts komen graag een keertje bij u langs om de bouwkundige mogelijkheden te inspecteren. Of het nu gaat om een verbouwing, een nieuwe keuken of een aanbouw voor uw huis in Lelystad. U krijgt bouwtechnisch advies op maat over de verschillende mogelijkheden die uw woning presenteert. Zo kan u goed beslagen ten ijs komen en een passend besluit maken. We zijn bekend met tal van verschillende bouwstijlen en zorgen dat dit nieuwe deel van uw woning aan al uw eisen voldoet.

Aanbouw Lelystad
Erika Pietersz
Erika Pietersz
4. November, 2023.
Mooie kunststof boeidelen rondom de aanbouw. Bouwbedrijf Reus denkt mee in oplossingen, heel fijn en het heeft prachtig uitgepakt Voor de volgende klus gaan we zeker weer naar Bouwbedrijf Reus!
Roy en Saskia H&H
Roy en Saskia H&H
16. Oktober, 2023.
Zeer fijne mensen, die verstand hebben van wat zij doen. Wanneer er twijfel is over een product wordt er eerst goed onderzoek gedaan. Er werd mooi werk geleverd, netjes en goed. Er wordt met goede onderaannemers gewerkt die allemaal zeer betrokken zijn met de firma. Ook de laagdrempeligheid bij vragen en/of opmerkingen hebben wij als zeer positief ervaren. Kortom, wij zijn zeer tevreden.
antoon van lanen
antoon van lanen
13. Oktober, 2023.
Offerte gevraagd bij Fa Reus voor vervanging grootste gedeelte van onze houten kozijnen. Na telefonisch contact direct bezoek gehad van de heer Reus en later offerte ontvangen. Werkzaamheden zijn in 2 keer uitgevoerd en we zijn zeer tevreden met het resultaat de gezelligheid en het nette werken van de mannen. Ondanks extra opbouwen van steigers gewoon de offerteprijs betaald. Goed gedaan fa Reus
EnZo84PL
EnZo84PL
21. Augustus, 2023.
Niek en zijn collega's hebben de uitbouw bij ons gedaan. Alles was netjes en professioneel gedaan. De mannen zijn heel vriendelijk en houden goed contact met jou door de hele process. Ik kan Bouwbedrijf Reus volledig aanraden. Daniel
P Leeuwen
P Leeuwen
18. Juli, 2023.
Bouwbedrijf Reus heeft tijdens ons dakrenovatie nieuwe bovengevels en een strakke dakkapel gerealiseerd. Ze hebben de oude gevels vanaf de eerste verdieping afgebroken en deze opnieuw opgebouwd van hout. Met erg knap resultaat. Daarnaast hebben ze een keurige dakkapel gebouwd waar het dakbedrijf mooi op kon verder werken. Ons contactpersoon Niek was in de communicatie duidelijk, denkt gelukkig goed mee, en bespreekt zijn ideeën vooraf. Top!
Rob van der Woude
Rob van der Woude
21. Juni, 2023.
Wij hebben bouwbedrijf Reus gevraagd een uitbouw voor onze woning in Almere-Hout te realiseren. De uitbouw is tussen 1 februari en begin april 2023 naar volle tevredenheid gerealiseerd. Communicatie en overleg Voor ons project hadden wij Niek Reus als vaste contactpersoon en uitvoerder van de uitbouw. Deze communicatie verliep zeer plezierig. Er is vanaf het begin goede afstemming over onze wensen en mogelijkheden. Niek houdt ons op de hoogte van de voortgang en inzet van onderaannemers zoals het grond- en heibedrijf, dakdekker, loodgieter (vloerverwarming) en elektricien. Planning en afstemming De planning die aan het begin werd afgegeven is precies zo uitgevoerd. Wij werden voortdurend geïnformeerd wanneer en hoe laat mensen aanwezig zouden zijn en hoe laat er materiaal zou worden geleverd. Hierdoor konden wij onze agenda’s daarop goed afstemmen en tijdig de buren waarschuwen als een vrachtwagen materiaal moest afleveren. Kwaliteit en materialen Het gebruikte bouwmateriaal is modern en van hoge kwaliteit. Over de toepassing van het soort materiaal en de afwerking is afstemming en overleg. Zoektocht en offerte Wij hebben diverse bouwbedrijven om een offerte gevraagd. Bouwbedrijf Reus onderscheidde zich door de heldere afspraken, plezierige communicatie en een scherpe prijs. Bouwbedrijf Reus heeft onze verwachtingen overtroffen. Wij zijn erg blij met het resultaat en genieten met volle teugen van onze prachtige uitbouw. Bekijk de foto’s en oordeel zelf! Rob en Irma van der Woude Almere-Hout
M. Muller
M. Muller
1. Mei, 2023.
Wat zijn wij blij met onze aanbouw geplaatst door Bouwbedrijf Reus! Er was een duidelijke planning voordat met de werkzaamheden werd begonnen. Zo wisten wij meteen waar wij aan toe waren. Hoe fijn is dat bij een verbouwing! Zij komen afspraken na, communiceren heel duidelijk en leveren topkwaliteit! Wat ook heel fijn is, is dat zij na het werken alles schoon achterlaten! Het personeel was allemaal even vriendelijk. Als je bouwbedrijf Reus inschakelt weet je dat het goed komt!
Bob van der Heijden
Bob van der Heijden
6. April, 2023.
Ben zeer tevreden met het resultaat van de dakkapelrenovatie. Mooi strak en snel gedaan. Goed werk!
Monica Knijn
Monica Knijn
26. Februari, 2023.
Wij hebben hele goede ervaringen met bouwbedrijf Reus. Alle mannen zijn erg professioneel en leveren goede kwaliteit. Wij zijn super tevreden met het eindresultaat.
Thuy Truong
Thuy Truong
8. Februari, 2023.
Wij zijn zeer tevreden over Bouwbedrijf Reus. Echt serieus een aanrader! Zij hebben aanbouw voor onze woning gedaan. De mannen werken heel netjes en secuur. De communicatie ging uitstekend. Elk punt overleggen zij met ons. Wij konden met gerust hart op vakantie gaan. Bouw Reus, jullie hebben mooi werk verricht. Wij zijn enorm blij met onze aanbouw. Op naar de volgende klus!
volledige aanbouw | bouwbedrijf Lelystad

Een volledige aanbouw eenvoudig geregeld

Er zijn uiteraard nog veel meer mogelijkheden om uw huis te verrijken. Onze experts komen graag een keertje bij u langs om de bouwkundige mogelijkheden te inspecteren. Of het nu gaat om een verbouwing, een nieuwe keuken of een aanbouw voor uw huis in Lelystad. U krijgt bouwtechnisch advies op maat over de verschillende mogelijkheden die uw woning presenteert. Zo kan u goed beslagen ten ijs komen en een passend besluit maken. We zijn bekend met tal van verschillende bouwstijlen en zorgen dat dit nieuwe deel van uw woning aan al uw eisen voldoet.

Ons team van experts is uitgebreid getraind en gespecialiseerd in een breed aantal verschillende aspecten in en om uw huis. Zo kunnen wij vrijwel elke klus aanpakken en op nette wijze afronden. Een nieuwe keuken of badkamer is geen enkel probleem. Ook een muurtje verplaatsen hebben wij snel voor u geregeld. Wij werken hierin met u samen om overlast van de werkzaamheden tot een minimum terug te brengen. Tenslotte kunnen wij ook aan de buitenkant van uw huis aan de slag. Een prachtige nieuwe aanbouw voor u in Lelystad of een strakke nieuwe voorgevel, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Voor nieuwe gevels kunnen wij voor u gebruik maken van het Easylation bouwsysteem. Deze methode voor het opzetten van buitenmuren en gevels scoort extreem goed op isolatie en is beschikbaar in tal van stijlen. Realiseer een moderne uitstraling voor uw huis of houd het bij traditionele bakstenen. Easylation is niet te onderscheiden van een standaard bakstenen muur tot u de aanzienlijk lagere stookkosten ziet. U houdt het lekker warm met deze splinternieuwe bouwmethode.

Kwaliteit en duurzaamheid op maat

Met een divers aanbod aan verschillende werkzaamheden kunnen wij voor elke klus een goede aanpak vinden. Elk project, groot of klein, wordt door onze professionals nauwkeurig aangepakt om zo voor een kwalitatief sterk eindresultaat te zorgen. Van een paar kleine details tot een volledige nieuwe aanbouw bij u in Lelystad, wij maken er werk van. Neem binnenkort contact op met Bouwbedrijf Reus voor meer informatie en ontdek wat er allemaal voor uw huis gedaan kan worden.

Keuken project in Enkhuizen

Afspraak maken

Wilt u graag met ons in gesprek over de mogelijkheden?

Maak dan een afspraak. Wilt u een offerte laten maken?
Wij komen graag eerst even bij u kijken om een realistische prijs te kunnen geven.

  • Hidden
  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Realisatie uiteenlopende bouwprojecten

Als gedegen bouwbedrijf uit Enkhuizen hebben wij jarenlange ervaring in het realiseren van een groot aantal bouwprojecten. Door onze klanten worden wij geroemd om onze betrouwbaarheid, vakkundige advies, snelle besluitvorming en een verantwoord kostenniveau.

Keurmerken / aangesloten bij