Aanbouw Almere

Maak van uw huis uw droomwoning.

Wilt u een aanbouw in Almere? Bouwbedrijf Reus helpt u graag met al uw wensen voor het uitbreiden van uw woning. Met onze uitgebreide kennis van een breed scala aan verschillende bouwtechnieken kunnen we grote hoeveelheden ruimte toevoegen aan uw woning in Almere.

Bij Bouwbedrijf Reus zetten we ons in voor kwaliteit, duurzaamheid, en een persoonlijke benadering in elk project. We begrijpen dat een aanbouw niet alleen een investering is in uw woning, maar ook in uw levenskwaliteit. Daarom werken we nauw met u samen, van de eerste ontwerpfase tot de oplevering, om ervoor te zorgen dat het eindresultaat uw verwachtingen overtreft.

Kies voor de lokale expertise van Bouwbedrijf Reus in Almere en geniet van de vele voordelen van een professioneel uitgevoerde aanbouw. Laat ons u begeleiden door het gehele proces, van idee tot realisatie, en ontdek hoe we uw huis kunnen transformeren in uw droomhuis.

 

Aanbouw Almere | bouwbedrijf Reus

Verschillende soorten aanbouw in Almere 

In Almere bieden wij een breed scala aan opties voor het uitbreiden van uw woning. Afhankelijk van uw voorkeuren en de specifieke kenmerken van uw huis, kunt u kiezen uit opties zoals:

Elk project wordt met de grootste zorg uitgevoerd, waarbij we alleen gebruik maken van hoogwaardige materialen en de nieuwste bouwtechnieken. Dit zorgt niet alleen voor een esthetisch aantrekkelijke aanbouw maar ook voor een verbetering van de isolatie en energie-efficiëntie van uw woning.

Vakmanschap en kwaliteit: Het fundament voor uw aanbouw.

Ons team van gespecialiseerde metselaars en timmerlieden zorgt ervoor dat elk aspect van uw aanbouwproject met de hoogste standaarden wordt uitgevoerd. Van het eerste ontwerp tot de afwerking, we garanderen vakmanschap. Door samen te werken met Bouwbedrijf Reus kiest u voor een zorgeloze uitbreiding van uw woning in Almere, waar u nog jarenlang van zult genieten.

Onze klanten in Almere over hun aanbouw

Erika Pietersz
Erika Pietersz
4. November, 2023.
Mooie kunststof boeidelen rondom de aanbouw. Bouwbedrijf Reus denkt mee in oplossingen, heel fijn en het heeft prachtig uitgepakt Voor de volgende klus gaan we zeker weer naar Bouwbedrijf Reus!
Roy en Saskia H&H
Roy en Saskia H&H
16. Oktober, 2023.
Zeer fijne mensen, die verstand hebben van wat zij doen. Wanneer er twijfel is over een product wordt er eerst goed onderzoek gedaan. Er werd mooi werk geleverd, netjes en goed. Er wordt met goede onderaannemers gewerkt die allemaal zeer betrokken zijn met de firma. Ook de laagdrempeligheid bij vragen en/of opmerkingen hebben wij als zeer positief ervaren. Kortom, wij zijn zeer tevreden.
antoon van lanen
antoon van lanen
13. Oktober, 2023.
Offerte gevraagd bij Fa Reus voor vervanging grootste gedeelte van onze houten kozijnen. Na telefonisch contact direct bezoek gehad van de heer Reus en later offerte ontvangen. Werkzaamheden zijn in 2 keer uitgevoerd en we zijn zeer tevreden met het resultaat de gezelligheid en het nette werken van de mannen. Ondanks extra opbouwen van steigers gewoon de offerteprijs betaald. Goed gedaan fa Reus
EnZo84PL
EnZo84PL
21. Augustus, 2023.
Niek en zijn collega's hebben de uitbouw bij ons gedaan. Alles was netjes en professioneel gedaan. De mannen zijn heel vriendelijk en houden goed contact met jou door de hele process. Ik kan Bouwbedrijf Reus volledig aanraden. Daniel
P Leeuwen
P Leeuwen
18. Juli, 2023.
Bouwbedrijf Reus heeft tijdens ons dakrenovatie nieuwe bovengevels en een strakke dakkapel gerealiseerd. Ze hebben de oude gevels vanaf de eerste verdieping afgebroken en deze opnieuw opgebouwd van hout. Met erg knap resultaat. Daarnaast hebben ze een keurige dakkapel gebouwd waar het dakbedrijf mooi op kon verder werken. Ons contactpersoon Niek was in de communicatie duidelijk, denkt gelukkig goed mee, en bespreekt zijn ideeën vooraf. Top!
Rob van der Woude
Rob van der Woude
21. Juni, 2023.
Wij hebben bouwbedrijf Reus gevraagd een uitbouw voor onze woning in Almere-Hout te realiseren. De uitbouw is tussen 1 februari en begin april 2023 naar volle tevredenheid gerealiseerd. Communicatie en overleg Voor ons project hadden wij Niek Reus als vaste contactpersoon en uitvoerder van de uitbouw. Deze communicatie verliep zeer plezierig. Er is vanaf het begin goede afstemming over onze wensen en mogelijkheden. Niek houdt ons op de hoogte van de voortgang en inzet van onderaannemers zoals het grond- en heibedrijf, dakdekker, loodgieter (vloerverwarming) en elektricien. Planning en afstemming De planning die aan het begin werd afgegeven is precies zo uitgevoerd. Wij werden voortdurend geïnformeerd wanneer en hoe laat mensen aanwezig zouden zijn en hoe laat er materiaal zou worden geleverd. Hierdoor konden wij onze agenda’s daarop goed afstemmen en tijdig de buren waarschuwen als een vrachtwagen materiaal moest afleveren. Kwaliteit en materialen Het gebruikte bouwmateriaal is modern en van hoge kwaliteit. Over de toepassing van het soort materiaal en de afwerking is afstemming en overleg. Zoektocht en offerte Wij hebben diverse bouwbedrijven om een offerte gevraagd. Bouwbedrijf Reus onderscheidde zich door de heldere afspraken, plezierige communicatie en een scherpe prijs. Bouwbedrijf Reus heeft onze verwachtingen overtroffen. Wij zijn erg blij met het resultaat en genieten met volle teugen van onze prachtige uitbouw. Bekijk de foto’s en oordeel zelf! Rob en Irma van der Woude Almere-Hout
M. Muller
M. Muller
1. Mei, 2023.
Wat zijn wij blij met onze aanbouw geplaatst door Bouwbedrijf Reus! Er was een duidelijke planning voordat met de werkzaamheden werd begonnen. Zo wisten wij meteen waar wij aan toe waren. Hoe fijn is dat bij een verbouwing! Zij komen afspraken na, communiceren heel duidelijk en leveren topkwaliteit! Wat ook heel fijn is, is dat zij na het werken alles schoon achterlaten! Het personeel was allemaal even vriendelijk. Als je bouwbedrijf Reus inschakelt weet je dat het goed komt!
Bob van der Heijden
Bob van der Heijden
6. April, 2023.
Ben zeer tevreden met het resultaat van de dakkapelrenovatie. Mooi strak en snel gedaan. Goed werk!
Monica Knijn
Monica Knijn
26. Februari, 2023.
Wij hebben hele goede ervaringen met bouwbedrijf Reus. Alle mannen zijn erg professioneel en leveren goede kwaliteit. Wij zijn super tevreden met het eindresultaat.
Thuy Truong
Thuy Truong
8. Februari, 2023.
Wij zijn zeer tevreden over Bouwbedrijf Reus. Echt serieus een aanrader! Zij hebben aanbouw voor onze woning gedaan. De mannen werken heel netjes en secuur. De communicatie ging uitstekend. Elk punt overleggen zij met ons. Wij konden met gerust hart op vakantie gaan. Bouw Reus, jullie hebben mooi werk verricht. Wij zijn enorm blij met onze aanbouw. Op naar de volgende klus!
Erker aanbouw Almere | bouwbedrijf Reus

Extra ruimte in de woonkamer met een stijlvolle erker in Almere

Transformeer uw woonruimte in Almere door een elegante erker toe te voegen, een slimme en stijlvolle manier om niet alleen extra ruimte te creëren maar ook het natuurlijke licht en de esthetiek van uw huis aanzienlijk te verbeteren. Bij Bouwbedrijf Reus begrijpen we dat elke woning zijn eigen charme en uitdagingen heeft. Daarom bieden we een divers aanbod aan erkerstijlen en -opties, perfect afgestemd op de architectuur van uw huis en uw persoonlijke voorkeuren.

Een erker is meer dan alleen een visuele uitbreiding; het is een functionele ruimte die nieuwe mogelijkheden biedt. Of het nu gaat om een naadloze overgang naar uw tuin via een nieuwe tuindeur of een ontwerp dat harmonieert met de bestaande structuur van uw woning, ons team zorgt voor een foutloze integratie. Wij zetten ons in voor precisie en kwaliteit bij elke stap, van ontwerp tot realisatie, om ervoor te zorgen dat elke aanbouw in Almere de verwachtingen overtreft.

´Ontoppen´: Een nieuwe dimensie van aanbouw via EasylationWall-technologie

Voor woningen in Almere die geschikt zijn, biedt Bouwbedrijf Reus de revolutionaire EasylationWall-technologie. Dit stelt ons in staat om lichtere, maar even robuuste muren te construeren zonder extra belasting voor uw fundering. Het resultaat? De mogelijkheid om ‘optoppen’ te realiseren – een geavanceerde methode waarbij we een nieuwe verdieping aan uw huis toevoegen, het dak liften en vervolgens een nieuwe laag van muren en vloeren aanbrengen. Dit proces creëert een overvloed aan extra ruimte, waarbij de EasylationWall-muren in elke gewenste afwerking kunnen worden geleverd, van steen tot hout, en perfect aansluiten bij de rest van uw woning.

Duurzaamheid en energie-efficiëntie van de aanbouw

In het hart van onze ontwerpen ligt niet alleen esthetiek maar ook functionaliteit. Elke nieuwe aanbouw in Almere, inclusief erkers, voldoet aan de hoogste isolatienormen. Dit betekent dat uw uitbreiding niet alleen uw woonruimte vergroot maar ook bijdraagt aan een beter energielabel voor uw woning, een belangrijke overweging in het huidige klimaatbewuste tijdperk.

Bouwbedrijf Reus, ons team staat klaar voor elke klus!

Voor verbouw en aanbouw in Almere en omstreken hebben wij altijd de juiste man voor de klus. Met onze ijzersterke en klantvriendelijke service zorgen we dat u altijd goed op de hoogte bent van uw project.

In onze vrijblijvende offerte staat duidelijk uitgelegd welke werkzaamheden benodigd zijn en wat de geraamde kosten hiervoor zijn. Ons team gaat nauwgezet te werk om de kwaliteit te realiseren die u van ons mag verwachten.

Neem snel contact op met Bouwbedrijf Reus voor meer informatie.

verbouw en aanbouw aan het huis

Onze aanbouw projecten in Almere

Afspraak maken

Wilt u graag met ons in gesprek over de mogelijkheden?

Maak dan een afspraak. Wilt u een offerte laten maken?
Wij komen graag eerst even bij u kijken om een realistische prijs te kunnen geven.

  • Hidden
  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Realisatie uiteenlopende bouwprojecten

Als gedegen bouwbedrijf uit Enkhuizen hebben wij jarenlange ervaring in het realiseren van een groot aantal bouwprojecten. Door onze klanten worden wij geroemd om onze betrouwbaarheid, vakkundige advies, snelle besluitvorming en een verantwoord kostenniveau.

Keurmerken / aangesloten bij